WIZARD GRIZZLY 954M-8 3X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-49954-008
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

1100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 49954-008
Kiszerelés: 6 db/csomag
Méret: 8
Szín: Bronz

Wizard Grizzly 954M 3x erősségű bronz hármashorog

Az Energo Team Wizard szériája a rablóhalas horgászok igényeire szabott megoldásokban jeleskedik, rendkívül széles termékkínálattal. Ennek a sorozatnak a része ez az általános ragadozóhalas, illetve pergetéshez is tökéletesen alkalmas hármashorog is.

Kiváló minőségű és strapabíró háromágú horog, minden igényt kielégítő méretskálával.

A kisebb méretek tökéletesen alkalmasak apróbb wobblerek horgainak cseréjéhez, mely gyári horgok minősége elmarad az elvárható minőségi követelményektől. A nagyobb méretek pedig közepes, illetve a nagy wobblerek és műcsalik mellett, az élőhalas, illetve harcsás végszerelékek biztos elemei lehetnek.

Fontos a jó minőségű horgok használata, így elkerülve a leakadás kellemetlen veszélyét.

A horog széles öblű, hegye minimálisan visszahajlik, kiváló hegykiképzéssel és szakállal, ezért könnyen átüti a hal csontos részeit és nem tud kiakadni. A horog bronz színű.

Ideális választás csuka, süllő és harcsa horgászatához is, legyen szó pergető vagy letett botos rablóhlas pecáról.

Tipp élőhalas csalizáshoz: A kishal feltűzése után húzzunk a horogra egy szelepgumi darabot, ami meggátolja a kishal lerepülését bedobáskor és a vízbe érés során.
Tipp pergetéshez: A horgok cseréjéhez erre kialakíott kulcskarika nyitására alkalmas fogók használata javasolt.

A WIZARD GRIZZLY 954M-8 3X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM egy olyan termék, amely kifejezetten a horgászok igényeit elégíti ki. A termék kiváló minőségű, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy minden horgász számára megfelelő választás legyen.

Ez a termék 3x bronz bevonatú, ami azt jelenti, hogy az a horog rendkívül tartós és ellenálló. A bevonat megakadályozza a rozsdásodást és a korrodálódást, így a horgászoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a horog nem bírja a terhelést vagy a víz hatását.

A WIZARD GRIZZLY 954M-8 3X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM mérete 8-as, ami egy közepes méretű horog, amely alkalmas számos halászmódszerhez és hal fajtához. A horog hossza 28 mm, így elegendő tartománya van ahhoz, hogy a halakat biztonságosan meg tudja fogni.

A termék csomagolása 6 darabot tartalmaz, így a horgászoknak elegendő tartalékuk van, hogy biztosítsák a sikeres horgászatot. A horog kialakítása és méretei kifejezetten a ragadozó halak fogására lettek kialakítva, így a WIZARD GRIZZLY 954M-8 3X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM ideális választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni a fogásaik mennyiségét és minőségét.

A termék előnyei közé tartozik továbbá a könnyű használhatóság és a megbízhatóság. A horog kialakítása és anyaga biztosítja, hogy a halak ne szakadjanak el, és hogy a horgászok ne veszítsék el a fogásukat. A horog könnyen és gyorsan felhelyezhető a zsinórra, így az értékes időt takaríthatunk meg a horgászat során.

A WIZARD GRIZZLY 954M-8 3X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM egy olyan termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A tartós és ellenálló anyag biztosítja, hogy a horog sokáig használható maradjon, és hogy a horgászok sikeresen fogják meg a halakat. A termék magas minősége és megbízhatósága biztosítja, hogy a horgászat élménye mindig pozitív maradjon.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák