WIZARD GRIZZLY 974M-12 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-49974-012
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 49974-012
Kiszerelés: 6 db/csomag
Méret: 12
Szín: Bronz

Wizard Grizzly 974M 2x erősségű bronz hármashorog Az Energo Team Wizard szériája a rablóhalas horgászok igényeire szabott megoldásokban jeleskedik, rendkívül széles termékkínálattal. Ennek a sorozatnak a része ez az általános ragadozóhalas, illetve pergetéshez is tökéletesen alkalmas hármashorog is. Kiváló minőségű és strapabíró háromágú horog, minden igényt kielégítő méretskálával. A kisebb méretek tökéletesen alkalmasak apróbb wobblerek horgainak cseréjéhez, mely gyári horgok minősége elmarad az elvárható minőségi követelményektől. A nagyobb méretek pedig közepes, illetve a nagy wobblerek és műcsalik mellett, az élőhalas, illetve harcsás végszerelékek biztos elemei lehetnek. Fontos a jó minőségű horgok használata, így elkerülve a leakadás kellemetlen veszélyét. A horog széles öblű, hegye egyenes, kiváló hegykiképzéssel és szakállal, ezért könnyen átüti a hal csontos részeit és nem tud kiakadni. A horog bronz színű. Ideális választás csuka, süllő és harcsa horgászatához is, legyen szó pergető vagy letett botos rablóhlas pecáról. Tipp élőhalas csalizáshoz: A kishal feltűzése után húzzunk a horogra egy szelepgumi darabot, ami meggátolja a kishal lerepülését bedobáskor és a vízbe érés során. Tipp pergetéshez: A horgok cseréjéhez erre kialakíott kulcskarika nyitására alkalmas fogók használata javasolt.

A WIZARD GRIZZLY 974M-12 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM egy nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki ragaszkodik az erős, tartós és megbízható horgok használatához. Az ilyen típusú horgok kiválasztása nagyon fontos, mivel a könnyen megtört horgok és a kiszakadt halak jelentős időt és energiát vesznek el a horgászoktól.

A WIZARD GRIZZLY 974M-12 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM kialakítása és anyaga biztosítja a horgok hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A horgok két-két horogszárral rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a jobb tapadást és a nagyobb stabilitást a halak számára. Emellett a horogszárak kiváló minőségű bronzból készülnek, ami ellenáll a kopásnak, az oxidációnak és a rozsdának.

A horgok mérete 974M-12, amely körülbelül 0,60 mm vastagságú, és 12 mm hosszú. Ez a méret kiválóan alkalmas a közepes méretű halak fogására, és megfelelő a különböző horgászmódszerekhez, mint például a spiccbotos, a feeder vagy a match horgászat.

A WIZARD GRIZZLY 974M-12 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM egy nagyszerű választás a rablóhalas horgászat szerelmeseinek is. A horgok nagy szilárdsága és stabilitása lehetővé teszi, hogy a rablóhalakat megbízhatóan fogjuk, és ne hagyják el a horogat. Emellett a horgok kialakítása és mérete lehetővé teszi a könnyű és hatékony csalizást is, amely növeli a halak fogási arányát.

A WIZARD GRIZZLY 974M-12 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM az összes horgász számára ajánlott, aki megbízható és tartós horgokat keres. A termék minőségi anyagokból készül, és erős kialakítása biztosítja a megbízható és hatékony halászatot. Ha igazán megbízható horgokat keresel, akkor a WIZARD GRIZZLY 974M-12 2X BRONZ HÁRMASHOROG 6DB/CSOM a te választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák