#8 Zebco Trophy Compó Előkötött horog kék ?0,22mm 70cm 8darab

Készleten
Cikkszám: ZB-4572008
Gyártó: ZEBCO
Szállítás: 1-5 munkanap
772 Ft 813 Ft

5% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Trophy előkötött horgok második generációja attraktív csomagolásban, új gyártástechnológiával készítve, így magában egyesíti a horgok és előkék összes jó tulajdonságát. Kék, kör alakú, acél horog egyenes horogszárral. Legfőképpen a compó horgászatánál előnyös, amikor a csalit finoman, feltűnés nélkül kell feltálalni. Trágyagiliszta, kenyérrózsa és kukorica is stabilan ülnek a horgon. Éles hegyének köszönhetően minden bevágás ül.

Az '#8 Zebco Trophy Compó Előkötött Horog' egy olyan termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan fogják meg a különböző halfajtákat. Ez a horog kék színű, és 0,22 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy rendkívül erős és tartós. Az előkötött horog 70 cm hosszú, 8 darabból áll, és kiváló minőségű anyagokból készült.

Az előkötött horog mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan használja a különböző halfajták fogásához. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az erőt, amelyekre a horgászoknak szükségük van. A horog kék színe is nagyon vonzó a halak számára, amelyek könnyebben megfogják a horogat.

Az előkötött horog könnyen használható, és a horgászok számára nagyon kényelmes. Az előkötött horog alkalmas a különböző halfajták fogására, beleértve a pontyot, a sügért és a csukát is. Az előkötött horog könnyedén csatlakoztatható a zsinórhoz, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és erősek.

Az előkötött horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az erőt, amelyekre a horgászoknak szükségük van. Az előkötött horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és erősek, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a horog megbízhatóan működik, és megfogja a halakat.

Az előkötött horog könnyen tárolható, és kiváló minőségű anyagokból készült, így sokáig használható. Az előkötött horog alkalmas kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt, és kiváló segítséget nyújt a halak megfogásához. A horog 8 darabból áll, így a horgászoknak elegendő horog áll rendelkezésre a horgászat során.

Az '#8 Zebco Trophy Compó Előkötött Horog' egy kiváló minőségű termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan fogják meg a különböző halfajtákat. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és erősek, és könnyen használhatóak. A horog alkalmas kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt, és kiváló segítséget nyújt a halak megfogásához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák