EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BOLO, RED NO.8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47034-008
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47034-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Piros
Változat: Előkötött, szakállas
Kifejezetten folyóvízi horgászatra kifejlesztett horog, mely anyagának köszönhetően kifogástalanul hatol be a keményebb szájú halakba is. Megszokottól eltérő formája, valamint az öböl kialakítása szintén a hatékonyabb akadást és a biztos tartást szolgálják. Használjuk akár bolognai vagy spiccboton, a biztos akadás nem marad el! A felhasznált zsinór vastagsága mindig összhangban van a horog méretével. Piros színe csontis horgászat során lehet leginkább hasznunkra, mintegy plusz csalogató erőt adva a halakkal szemben.

Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 egy valódi kincs minden horgász számára. Ez a horog egyike azoknak a termékeknek, amelyeket a horgászok mindig is keresnek. Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 egy kiváló minőségű termék, amelyet az Excalibur márka a horgászok igényeinek figyelembevételével tervezett.

Ez a termék több előnnyel is rendelkezik, amelyeket a horgászok biztosan értékelni fognak. Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 rendkívül erős, így képes ellenállni még a legnagyobb halaknak is. Az erős kötés és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a horog nem fog megszakadni, amikor a legnagyobb halakat próbáljuk fogni.

A horog mérete 8-as, ami az egyik legnépszerűbb méret a horgászok körében. Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 mérete ideális ahhoz, hogy különböző típusú halakat fogjunk, beleértve a pontyot, a süllőt, a csukát és még sok más fajtát.

Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 rendkívül könnyen és gyorsan használható. A horog beakasztása rendkívül egyszerű, és a halakat is könnyen tudjuk leszedni róla. Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 egy nagyon kényelmes és hatékony eszköz, amely segítségével a horgászok könnyedén tudják megfogni az áhított halat.

Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 egy nagyon vonzó megjelenésű termék. A piros szín nagyon jól látható a vízben, így a halak nagyon vonzódnak hozzá. Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 nagyon hatékonyan működik, és segít a horgászoknak abban, hogy sokkal több halat fogjanak.

Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 egy nagyon tartós és megbízható termék. A minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartama van. Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 egy olyan termék, amelyet a horgászok évekig használhatnak anélkül, hogy bármilyen probléma merülne fel vele.

Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 az egyik legjobb horog, amelyet a piacon találhatunk. Nagyon hatékonyan működik, és segít a horgászoknak abban, hogy sokkal több halat fogjanak. Az Excalibur Kötött Horog Bolo, Red No.8 egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a termék minden horgász számára ajánlott, aki hatékonyan szeretne halat fogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák