EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MAGGOT, BN NO.6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47044-006
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47044-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: Black Nickel
Változat: Előkötött, szakállas
Az Excaliburtól már megszokott, kiváló minőségben készített előkötött horog. Kifejezetten keszegfélék horgászatához tervezett, vékony zsinórral készült horgok. Az 50 cm hosszú előke tökéletesen megfelel akár folyóvízi használatra is, tavi használat esetén pedig ott vágjuk el és kötünk fület a végére, ahol szeretnénk.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MAGGOT, BN NO.6 egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a termék nemcsak a legjobb minőséget képviseli, hanem az egyik legjobb horog a piacon a bream halak megfogására. A termék előnyei között szerepel a tökéletes méret, a könnyű kezelhetőség és a megbízható minőség.

Ez a horog mérete 6-os, ami azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a legtöbb bream halak szájához. A horog hossza 22 mm, a súlya pedig körülbelül 0,12 gramm. Ezek az adatok azt jelentik, hogy könnyű kezelni a horogot, és hogy a bream halak számára kényelmesen elfér a szájukban, így növelve az esélyeit a sikeres fogásnak.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MAGGOT, BN NO.6 előnyei között szerepel az is, hogy a horog nagyon erős és tartós. Az anyaga magas minőségű acél, amely biztosítja, hogy a horog ne törjön el vagy ne hajoljon el a halak megfogása közben. A horog különleges kialakítása miatt a bream halak nem tudnak kiszabadulni a horogból, így garantált a sikeres fogás.

Ez a horog kifejezetten a bream halak megfogására lett tervezve, és kiválóan működik élő csalinkkal vagy mesterséges csalinkkal. Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MAGGOT, BN NO.6 széles körben használható a folyókban, tavakban és tengerparti horgászatban is.

Összességében az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MAGGOT, BN NO.6 egy fantasztikus termék, amely a bream halak megfogására lett tervezve. A horog tökéletes mérete, könnyű kezelhetősége és megbízható minősége miatt kiváló választás a horgászok számára. Ha egy erős, tartós és hatékony horogra van szükséged, az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MAGGOT, BN NO.6 a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák