EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47029-004
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4
790 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47029-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: Bronz
Változat: Előkötött, szakállas
Az Excaliburtól már megszokott, kiváló minőségben készített előkötött horog. Kifejezetten keszegfélék horgászatához tervezett, vékony zsinórral készült horgok. Az 50 cm hosszú előke tökéletesen megfelel akár folyóvízi használatra is, tavi használat esetén pedig ott vágjuk el és kötünk fület a végére, ahol szeretnénk.

Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 egy valódi kincs a horgászok számára, akik szeretnék javítani a halászati ​​tapasztalataikat. Ez a termék a horgászok számára készült, így az összes szükséges tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy egy sikeres horgászati ​​élményt nyújtson.

Mérete: Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 egy közepes méretű horog, amely ideális a keszeg és a más bream halak horgászatához. A horog mérete No.4, ami azt jelenti, hogy a horog maga nagyon erős és tartós. Az erősségének köszönhetően a horog nem fog eltörni, amikor a horgász megpróbálja kihorgászni a halat.

Anyaga: Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 kiváló minőségű bronzból készült, ami a legjobb választás a horgászok számára. A bronz anyaga tartós és ellenáll a korróziónak, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartamú lesz. Az anyaga miatt a horog könnyű és nagyon érzékeny, így a horgász a legkisebb halmozgásokat is észreveszi.

Előnyök: Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 rendkívül sok előnnyel rendelkezik. Először is, a horog nagyon erős és tartós, ami azt jelenti, hogy nem fog eltörni, amikor a horgász megpróbálja kihorgászni a halat. Másodszor, a bronz anyagának köszönhetően a horog könnyű és érzékeny, így a horgász a legkisebb halmozgásokat is észreveszi. Harmadszor, a horog különleges kialakítása miatt nagyon hatékony a keszeg és a bream halak horgászatához.

SEO szempontok: Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 nagyon hatékony keresőoptimalizált termék. A termék különleges tulajdonságait és előnyeit számos kulcsszóval lehet leírni, beleértve a horog méretét, a bronz anyagot, az erősséget, a tartósságot és az érzékenységet. Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 nagyon népszerű a horgászok körében, és sokan ajánlják a terméket a barátaiknak és horgászati ​​társaknak.

Összegzés: Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 egy kiváló minőségű horog, amely ideális a keszeg és a bream halak horgászatához. A horog kiváló minőségű bronzból készült, ami nagyon tartós és ellenáll a korróziónak. Az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 rendkívül hatékony és érzékeny, így a horgász a legkisebb halmozgásokat is észreveszi. Ha azonban egy igazán hatékony horgászati ​​élményt szeretnél, akkor az Excalibur Kötött Horog Bream Match, Bronze No.4 az egyik legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák