EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-47029-008
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47029-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Bronz
Változat: Előkötött, szakállas
Az Excaliburtól már megszokott, kiváló minőségben készített előkötött horog. Kifejezetten keszegfélék horgászatához tervezett, vékony zsinórral készült horgok. Az 50 cm hosszú előke tökéletesen megfelel akár folyóvízi használatra is, tavi használat esetén pedig ott vágjuk el és kötünk fület a végére, ahol szeretnénk.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.8 egy fantasztikus lehetőség a horgászok számára, akik szeretnének eredményes és sikeres horgászatot folytatni. Ez a horog kiváló minőségű bronzból készült, amely tartós és megbízható. A horog mérete elérhető a 8-as méretben, így tökéletesen alkalmas a bream match horgászatra.

A horog felülete nagyon sima, ami lehetővé teszi a könnyű behelyezést az élő csalikba, és a hatékony horogszúrást a halaknál. Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.8 rendkívül könnyen kezelhető, így akár a kezdő horgászok is biztonságosan használhatják.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.8 nagyszerű választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék elérni a maximális hatékonyságot a horgászat során. Ez a horog nagyszerűen működik élő csalikkal, és lehetővé teszi a halak hatékony fogását.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.8 kiváló minőségű és tartós anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ez a horog kiválóan alkalmazható különböző körülmények között, így biztos lehet abban, hogy mindig hatékonyan fog horgászni vele.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.8 nagyszerű választás a bream match horgászatra. Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, és kiválóan működik élő csalikkal. Ha szeretne hatékonyan horgászni, és biztonságosan használni egy tartós és megbízható horogot, akkor az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG BREAM MATCH, BRONZE NO.8 a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák