EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.4

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-47059-004
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47059-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: Black Nickel
Változat: Előkötött, szakállas
Az egyik legnépszerűbb Excalibur horog, a D-killer előkötött változata. A horogról bizonyára már nem kell sokat elmondanunk: kiváló japán alapanyag és professzionális hegykialakítás jellemzi. Az 50 centiméter hosszú monofil előke anyaga pedig nagy teherbírású, mégis lágy, hogy a legóvatosabban kapó halak se fogjanak gyanút a csali felszippantása során. Kezdőtől a haladó horgászokig, mindenki megelégedéssel tudja használni ezt a kész horogelőkét.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.4 egy igazi minőségi horgászati termék, amely a horgászok számára kínálja a legjobb megoldást a halak fárasztása során. A horgok kiváló minőségű acélból készültek, amelyek tartósak és ellenállnak a rozsdának. A horgok különleges horgászati ​​technikákkal készülnek, amelyek biztosítják a halaknak a legjobb tapadást.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.4 különleges alakja és kiváló minőségi anyaga biztosítja, hogy a halak ne tudjanak kiszabadulni a horgokból. A horgok kialakítása lehetővé teszi a halak gyorsabb és könnyebb kifogását, így a halak fárasztása sokkal gyorsabb és hatékonyabb.

A termék mérete 4-es, ami 8 mm-es átmérőt jelent. A horgok vastagsága 1,25 mm, ami biztosítja a maximális erőt és tartósságot. A horgok súlya nagyon könnyű, így a horgászok kényelmesen használhatják őket hosszabb ideig is.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.4 előnyei között szerepel az is, hogy a horgok nagyon könnyen használhatóak. A horgok nagyon élesek, így a halak könnyen megszúrhatók velük. A horgok kialakítása lehetővé teszi a halak gyorsabb és hatékonyabb kifogását, így a horgászok sokkal több halat tudnak kifogni egy rövidebb idő alatt.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.4 egyszerűen és könnyen használható, és a horgászok számára biztosítja a legjobb tapadást és erőt. A horgok kiváló minőségű acélból készülnek, amelyek tartósak és ellenállnak a rozsdának. A horgok különleges alakja és kiváló minőségi anyaga biztosítja, hogy a halak ne tudjanak kiszabadulni a horgokból.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.4 a legjobb választás minden horgásznak, aki a legjobb minőséget és hatékonyságot keresi a horgászati ​​felszerelései között. A horgok széles körben használatosak mindenféle horgászati ​​technikában, így a horgászok széles körének ajánljuk ezt a kiváló minőségű terméket. Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy a horgászati ​​felszereléseid mindig a legjobbak, akkor válaszd az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.4 terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák