EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG D. KILLER, BN NO.6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47059-006
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47059-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: Black Nickel
Változat: Előkötött, szakállas
Az egyik legnépszerűbb Excalibur horog, a D-killer előkötött változata. A horogról bizonyára már nem kell sokat elmondanunk: kiváló japán alapanyag és professzionális hegykialakítás jellemzi. Az 50 centiméter hosszú monofil előke anyaga pedig nagy teherbírású, mégis lágy, hogy a legóvatosabban kapó halak se fogjanak gyanút a csali felszippantása során. Kezdőtől a haladó horgászokig, mindenki megelégedéssel tudja használni ezt a kész horogelőkét.

Az Excalibur Kötött Horog D. Killer, BN No.6 egy olyan kiváló minőségű termék, amely nagy segítséget nyújt a horgászok számára. Ez a termék a horgászat egyik legfontosabb eszköze, amely biztosítja, hogy a halak jól megfogjanak.

Az Excalibur Kötött Horog D. Killer, BN No.6 egy nagyon hatékony és erős horog, amely kiváló minőségű anyagokból készül. A horog nagyon erős, és képes ellenállni a nagy terhelésnek is. Ez azt jelenti, hogy a halak nem tudnak megszabadulni a horogról, és így biztosítja, hogy a horgász sikeres legyen a horgászat során.

A horog mérete 6, ami azt jelenti, hogy alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására. Ez a méret nagyon népszerű a horgászok körében, mivel lehetővé teszi a különböző halak fogását, mint például a ponty, a harcsa vagy a keszeg.

Az Excalibur Kötött Horog D. Killer, BN No.6 egy olyan termék, amely nagyon könnyen használható. A horog fel van szerelve egy forgóval, amely lehetővé teszi, hogy a csali a vízben szabadon forogjon, így nagyobb eséllyel vonzza magára a halakat.

Ezenkívül az Excalibur Kötött Horog D. Killer, BN No.6 nagyon tartós és hosszú élettartamú. Ez azt jelenti, hogy a horgászok hosszú ideig használhatják ezt a terméket, anélkül hogy aggódniuk kellene a horog tönkremenéséért vagy elhasználódásáért.

Az Excalibur Kötött Horog D. Killer, BN No.6 egy olyan termék, amely nagyon sok előnnyel rendelkezik, és amelyet a horgászok széles körben használnak. Ez az eszköz biztosítja, hogy a horgász sikeres legyen a horgászat során, és lehetővé teszi a halak biztonságos és hatékony megfogását. Ha a horgászat az életed része, akkor az Excalibur Kötött Horog D. Killer, BN No.6 tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák