CikkeinkJanuári horgászat? Most adunk pár tippet!

Ha már úgyis új év van, és mindenki duzzad az energiától, miért ne hódolhatnánk kedvenc szenvedélyünknek? A horgászattal kapcsolatban az egyik legősibb sztereotípia, hogy nyáron, jó időben űzzük. Ücsörgünk egy hideg sörrel a kezünkben, és élvezzük a sok kapást. Ez rendben is van így, de a januári horgászatnak is megvan a maga bája.

 

Miben más télen horgászni?

Nem állítjuk, hogy könnyebb, mint nyáron… A víz hőmérséklete jelentősen összefügg a halak emésztésével, étvágyával. Tizenöt fok alatt a vizekben lelassul az élet, nehezebb megtalálni a halakat. De ha megfelelően felkészültél és kellő figyelmet fordítasz az etetésre, sikerrel járhatsz. Mivel a halak emésztése nagyon lecsökken, érdemes célzottan egy helyre etetni, lehetőség szerint kifejezetten hideg vízbe készült etetőanyaggal, ilyen például a Fagyos Ponty. De jó lehet az is, ha pár szem bojliból, pelletből és kis mennyiségű csemegekukoricából, chilis kendermagból álló egyveleggel csalogatjuk a halakat.

Mint ahogy a legjobb téli kiegészítőket összefoglaló cikkünkben is írtuk, por aroma, színező és folyékony aroma, DIP, spray termékeinkkel még rátehetsz egy lapáttal a csalid lendületére, amely így borítékolhatóan sikeres lesz a halaknál.

Ami pedig magától értetődő, hogy szükséged lesz téli ruházatra, hogy melegen tartson az imádott hobbi közben. Thermo ruháink a legzordabb hideg ellen is hatékony védelmet nyújtanak. Tökéletes felszerelés azoknak, akik sokáig ücsörögnek a parton ezekben az időkben.

 

És a legfontosabb: hidd el magadról, hogy te is képes vagy a kapásra! Télen is élmény a horgászat! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák