CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,00 CARBON PIROS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12330-307
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy sikerű CXP METHOD FEEDER horgászbotunkhoz gyártott tartalék spicc.
Cikkszám: 12330-307
Anyaga: Carbon
Jellemző: Átmérő: 3,43 mm
Kiszerelés: 1 db/csomag
Méret: 3 m
Szín: Piros
Típus: CXP Method Feeder

Nagy sikerű CXP METHOD FEEDER horgászbotunkhoz gyártott tartalék spicc.


Feederes módszerrel gyakran horgászó sporttársaink tudják, hogy a spiccek élettartama nem mindig végtelen.
Legyen szó egy óvatlan mozdulatról, egy rosszul sikerült dobásról, vagy egy pillanatnyi kihagyásról a fárasztás alatt és búcsút inthetünk kedvenc botunknak.

Ilyenkor kerülnek elő táskánkból a tartalék spiccek.
Már ha vannak!

De miért is ne lennének, hiszen most külön is megvásárolhatóak!

A CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,00 CARBON PIROS egy olyan kiváló minőségű horgászbot, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a bot kifejezetten a method feeder horgászat céljára készült, és magas minőségű anyagok felhasználásával készült.

Ez a horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, és tökéletesen megfelel a modern method feeder technikákhoz. A bot kiválóan használható mind a folyóvizekben, mind a tavakban és a tengerparton is.

A CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,00 CARBON PIROS horgászbot 3 méter hosszú, és karcsú kialakítású, ami lehetővé teszi a pontosabb dobást. A karbon anyagból készült test rendkívül erős és tartós, így garantáltan évekig kiszolgálja majd a horgászokat.

Az ergonomikus kialakítású fogantyú rendkívül kényelmes fogást biztosít, így a horgászoknak kevesebb fáradtsággal kell dolgozniuk a horgászat során. Az erős és tartós bot kiválóan ellenáll a nagyobb halaknak, és könnyen használható mind az amatőr, mind a profi horgászok számára.

A CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,00 CARBON PIROS horgászbot egyedi piros színe nagyon vonzóvá teszi a horgászok számára, és segít azoknak, akik szeretnék kiemelni magukat a tömegből. A bot precíz és hatékony működése biztosítja, hogy a horgászok minden alkalommal sikeresen fogják a halakat.

Összességében, ha egy kiváló minőségű, erős és tartós horgászbotot keresel, amely kiválóan alkalmas a method feeder horgászatra, akkor a CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,00 CARBON PIROS a tökéletes választás számodra. Ez a bot garantáltan évekig kiszolgál majd, és sikeres horgászati élményeket biztosít majd minden alkalommal.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák