CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,60 CARBON PIROS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-12330-367
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap

3790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12330-367
Anyaga: Carbon
Jellemző: Átmérő: 3,46 mm
Kiszerelés: 1 db/csomag
Méret: 3,6 m
Szín: Piros
Típus: CXP Method Feeder
Nagy sikerű CXP METHOD FEEDER horgászbotunkhoz gyártott tartalék spicc.


Feederes módszerrel gyakran horgászó sporttársaink tudják, hogy a spiccek élettartama nem mindig végtelen.
Legyen szó egy óvatlan mozdulatról, egy rosszul sikerült dobásról, vagy egy pillanatnyi kihagyásról a fárasztás alatt és búcsút inthetünk kedvenc botunknak.

Ilyenkor kerülnek elő táskánkból a tartalék spiccek.
Már ha vannak!

De miért is ne lennének, hiszen most külön is megvásárolhatóak!

A CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,60 CARBON PIROS egy olyan kiváló minőségű horgászbot, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak az édesvízi halak fogásához. Ez a termék kiváló minőségű karbonból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

A CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,60 CARBON PIROS horgászbot kiválóan alkalmas a method feeder technika használatához, amely egy nagyon hatékony módszer a halak megragadásához. A bot által keltett jellegzetes érzés lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan meghatározzák, hol tartózkodnak a halak, és így hatékonyabban tudnak halat fogni.

Az 1,5-2,5 unciás horgászbot nagysága tökéletes a halak megragadásához, és könnyen használható a különböző horgásztechnikákhoz. A bot hossza 3,60 méter, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra fognak halat.

A CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,60 CARBON PIROS horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot a hosszú távú használat során. A bot kiváló minőségű fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít a horgászok számára, és könnyen használható akár hosszú időn keresztül is.

A CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,60 CARBON PIROS horgászbot a horgászok számára kiváló eszköz az édesvízi halak megragadásához. Ez a termék megbízható és tartós, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik a halak megragadásának élményét. A termék a horgászok számára kiváló minőséget és funkciókat kínál, és teljes mértékben megéri a befektetést. Ha te is szeretnél hatékonyan halat fogni, akkor a CARP EXPERT PÓTSPICC METHOD FEEDER 3,60 CARBON PIROS horgászbot a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák