Carp Academy Eurosignal 2db/csomag elektromos kapásjelző

Készleten
Cikkszám: TF-6318-002
Gyártó: CARP ACADEMY
Szállítás: 1-5 munkanap

3990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kompakt kivitelű elektromos kapásjelző, hagyományos fenekező horgászatokhoz.
Egyszerű szerkezet, hang és fényjelzés a kapásra. Ajándék elemekkel.

A CARP ACADEMY Eurosignal elektromos kapásjelzők a horgászok számára készültek, akik szeretik a pontosabb és hatékonyabb halászatot. Az Eurosignal készlet 2 darab kapásjelzőt tartalmaz, amelyek mindkettője könnyű és kényelmes használatot biztosít.

Ezek az elektromos kapásjelzők nagyon érzékenyek és pontosak. A horgászat során a jelző hangjelzést és villogást ad, amikor a hal megrázza a horgot vagy elkezdi a haladást. Ezáltal a horgász számára pontosabb információkat nyújt a hal állapotáról és tevékenységéről.

Az Eurosignal elektromos kapásjelzők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a legmodernebb technológiával rendelkeznek. A jelzők egyszerűen csatlakoztathatók a horgászbotra, és a beállítások könnyen testreszabhatók a személyes preferenciákhoz. Ez garantálja, hogy a horgász minden alkalommal a lehető legjobb élményt kapja.

Az Eurosignal elektromos kapásjelzők kiváló minőségű és strapabíró anyagokból készülnek. A jelzők mérete 12 cm x 4,5 cm x 3 cm, ami ideális a horgászbotra szereléshez. Az elektromos kapásjelzők nagyon könnyűek és nem terhelik a horgászbotot, így a horgász hosszabb ideig tudja tartani a botot a kezében anélkül, hogy fáradt lenne.

Az Eurosignal elektromos kapásjelzők a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretik a pontosabb és hatékonyabb halászatot. A könnyű használat és a kiváló minőségű anyagok kiváló kombinációt alkotnak, amelyek garantálják a horgászat élvezetét és az eredményességet. Ha szeretnél egy megbízható és kiváló minőségű elektromos kapásjelzőt vásárolni, akkor az Eurosignal készlet a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.95

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák