ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT -ANDREJSZKY ZOLTÁN AJÁNLÁSÁVAL

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12044-933
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap

11490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12044-933
Tartalom: Halpucoló szett

Halipucoló szett Andrejszky Zoltán ajánlásával

Ki ne ismerné a Halimádók konyháját Andrejszky Zoltán tolmácsolásában, melynek keretein belül annyi finomabbnál finomabb halétel kerül az asztalra!

Legyen szó harcsapörköltről Bikini módra, vagy éppen rácpontyról, az első lépés minden esetben a hal előkészítése.

Sok esetben problémát okoz a nyálkás hal rögzítése a vágódeszkán, vagy asztalon, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben, sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka, melynek csíptetője és speciális csúszásgátló felülete stabilan tartja halunkat a művelet során.

A pucolás talán legkardinálisabb eleme egy jó minőségű filéző kés, mely nem csak éles, de megfelelő rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról, szálkákról. Természetesen a filézéshez sok gyakorlat is szükségeltetik, de aki szereti a halat, annak ez hamar a kisujjában lesz. Hogy késünk megtartsa élességét a szettben helyet kapott egy élező is, mellyel pillanatok alatt könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét.

Ezen felül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is.

És hogy adjunk a kinézetre a konyhában is egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás.

Így már bátran hozzáláthatunk bármilyen halétel elkészítéséhez, melyek nem csak egészségesek, de kulináris élvezeti értékük is kimagasló!

Az ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT egy igazán kiváló minőségű termék, melyet a horgászok számára terveztek. Az egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű használni és rendkívül hatékony. Az eszköz nagyon erős és tartós, így hosszú évekig használható.

Az ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. A szett tartalmaz egy nagy, valamint egy kisebb méretű halpucolót, így bármilyen méretű halat könnyedén tisztíthatsz vele. A nagyobb halpucoló mérete 22 cm hosszú, míg a kisebbik 16 cm hosszú.

Az ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT egy nagyon hatékony eszköz a halak tisztításához. Az eszközök élén találhatók a különböző méretű és alakú pengék, amelyek könnyedén eltávolítják a halak pikkelyeit. Az eszközök könnyen kezelhetők, így akár a kezdő horgászok is könnyedén használhatják őket.

Az ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT nagyon praktikus és könnyen tárolható. A szettet egy praktikus tároló dobozban szállítják, amelyben mindkét eszköz biztonságosan tárolható. A tárolódoboz méretei 28,5 x 11,5 x 2,5 cm, így könnyedén elfér a horgász kiegészítők között.

Az ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT-et Andrejszky Zoltán, az ENERGO TEAM horgász csapat tagja ajánlja, aki maga is használja a terméket horgászat közben. Andrejszky Zoltán szerint az eszközök nagyon hatékonyak és könnyen használhatók, így nagyon gyorsan és hatékonyan lehet velük tisztítani a halakat.

Összességében az ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT egy nagyon praktikus és hatékony eszköz a horgászok számára. A szett tartalmaz mindent, amire a halak tisztításához szükséged lehet, így könnyedén és hatékonyan tudsz dolgozni vele. A termék nagyon tartós és könnyen használható, így akár a kezdő horgászok is könnyedén használhatják. Ha te is szeretnél könnyedén és hatékonyan tisztítani a halakat, akkor az ENERGO TEAM HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.03

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák