CikkeinkLegjobb kiegészítők téli horgászathoz

Közeleg a karácsony, már mindenki begubózott a ház ölelő melegébe, sok horgász már a felszerelés téli karbantartását is elvégezte… 

A sikeres pecázás lehetőségei megritkulnak ilyen időben, a halak étvágytalansága és téli életmódja miatt. A legfanatikusabb horgászok azonban ilyenkor is a parton ülnek kapitális fogásokra várva. Most nekik szeretnénk kedveskedni pár tippel, amiket megfogadva a téli hidegben is élmény lesz a horgászat! Olvass tovább, eláruljuk a legjobb téli horgász kiegészítőket!

 

Lehet sikeres a téli horgászat?

A horgászat úgy él a köztudatban mint nyári sport, itt az ideje ezt megváltoztatni! A horgászat bármikor sikeres és élményekkel teli lehet, legyen szó a legnagyobb nyári kánikuláról, vagy a leghidegebb téli napokról. A téli horgászat esetében csak finomítani kell a horgászmódszert, extrázni egy kicsit a csalit és be kell szerezni olyan kiegészítőket, amiket az időjárás megkövetel.

 

Fogós csalik télen is

A hideg vizekben máshogy kapnak a halak. Sokkal óvatosabbak, étvágytalanok, nehezebb őket megtalálni. 15 fok alatt a vizekben lelassul az élet, minden felkészül a  téli nyugalomra. Szerencsére vannak olyan halak, amik télen is vágynak egy-egy jó falatra, alig várják, hogy bedobd a csalidat. Az ilyen kopoltyúsokat könnyen megtalálhatod kifejezetten hideg vizekbe készült etetőanyaggal. Az etetőanyagok csábítása és hatósugara is hatalmasat csökken a hideg vízben. Kifejezetten ilyen szélsőségekre tervezték a Fagyos Ponty etetőanyagokat. Hideg vízre specializált termékek, egyes darabok élénk színükkel is extra csalogatást érnek el. Tökéletesen oldódnak és terülnek szét a vízfenéken. Intenzív íz és illatfelhővel veszik a körbe a korgó gyomrú halakat. A legnagyobb hidegben sem dermednek meg, garantáltan kifejtik halmágnes hatásukat.

Ha még extrább hatásra vágynál, ajánljuk por aroma, színező és folyékony aroma, DIP, spray termékeinket. Az amúgy is fogós csalinak új lendületet adhatsz, aminek így megállíthatatlan sikere lesz a halaknál.

 

Láss tisztán!

Télen korábban sötétedik, már délután 4 órakor is sötétben ülhetsz a vízparton. Ha tovább maradnál pikkelyes barátaid társaságában, szerezz be egy kézi és egy fejlámpát. A kettő nélkülözhetetlen eleme egymásnak, kiegészítik egymást. A csali felhelyezésekor, a bedobásnál, a szerelék összeállításakor mindig jól jön egy kis extra fény.

 

Téli horgász ruházat - Várd melegben a nagy fogásokat!

A megfelelő horgász ruházat minden évszakban fontos. Télen ez fokozottan igaz! A téli ruházat legfontosabb feladata, hogy melegen tartson horgászat közben, de közben jól szellőzzön és kényelmes legyen. A thermo ruházatot a legnagyobb hidegbe tervezték, azoknak a merészeknek ajánljuk, akik még januárban is a parton ücsörögnek. Továbbá jól jöhet még sapka, kesztyű és maszk is, hogy tényleg mindened védve legyen és kellemes emlék legyen a téli horgászat.

 

Köszönjük, hogy olvastál, találkozunk legközelebb!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák