CikkeinkMég ne rakd el a horgászbotot! - Az őszi horgászat szépségei

A nyári meleg után következik a hűvösebb időszak - ez azonban nem jelenti azt, hogy a víz alatt megállna az élet, sőt! 

Most kezdődik az igazi nagyhalak szezonja! A halak készülődnek a téli álomra, sokkal mohóbbak és óvatlanabbak. Remek szezon ez, a természet gyönyörű, a halak éhesek, Te pedig horgászhatsz egy jót. Kell ennél több? Eláruljuk miért nem érdemes még szögre akasztanod a horgászbotot!

 

Amikor bedobod a horgot és szinte pezseg a víz

Itt a szeptember, változik az idő és a természet, a halak is felkészülnek a téli szezonra. Talán mégsem véletlen, hogy a tavaszi és az őszi szezon mindig annyira más, mindig tudnak valami különlegeset nyújtani. Az őszi horgász szezon élményei összehasonlíthatatlanok mással. A nagy halak csobbanása, a fárasztások izgalma és a talpad alatt ropogó falevelek harmóniája, mint egy gyönyörű melódia hívogat a tópartra napról napra. Igazi örömpeca minden bedobás ebben az évszakban. Mutatjuk milyen extrém halcsalogató ízeket vethetsz be!

 

Extra ízek a felszerelésben, kapitális fogások a horgon

Előző cikkünkben már bemutattunk pár őszi halmágnes ízt, azonban még korántsem értünk a listánk végére!

 

Ezzel a Haldorádó FermentX oldódó pellettel a víz legnagyobb amurját édesgetheted magadhoz. Ez a csali egy extrém addiktív ízbomba, amely a környék összes amurját a horgodhoz csődíti.

 

A szintén a Haldorádó polcairól érkezett Hybrid Method pellet chilis tintahal aromával győzi meg a gigantikus pikkelyeseket. Ezzel a különleges kombóval nehéz versenyezni! Bátran ajánljuk finomszerelékes nagy ponty horgászoknak.

 

A Cukk Extra csoki-narancs etetőanyag kiváló gyúrhatósággal, jó tapadással, speciális alapanyagokkal, különleges ízesítéssel és remek fogási eredményekkel lesz a kedvenced. Etetőkosárba, vagy önálló gombóccá gyúrva is durván hatékony csali.

 

A Haldorádó BlendeX 2 in 1 Triplex etetőanyagot is érdemes beraknod a kosaradba! Az őszi pecázások kedvelt csalija, a hatalmas halak nem képesek ellenállni neki.

 

Te sem tudsz ellenállni ennyi új íznek? Próbáld ki az összeset, kísérletezz bátran és szerezz be mindent a tökéletes őszi pecához a webshopunkból!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák