CikkeinkMi a legjobb horgász ajándék?

Horgász ajándék... jelképes legyen? Konkrét eszköz? "Az univerzális megoldás"? Most adunk néhány tippet, ami segít a legjobb ajándék kiválasztásában.

Mai cikkünkben arra keressük a választ, hogy hogyan tudjuk a tökéletes horgász ajándékkal meglepni párunkat, barátunkat. Alt Benjamin osztja meg velünk hosszú évek alatt szerzett tapasztalatait.

Milyen kisebb horgász ajándékok közül választhatunk? 

A horgászboltokban és webshopokban találkozhatunk kimondottan pecásoknak szánt ajándéktárgyakkal. Ezek között megtalálható a halas párna, matrica, többféle fából készült vicces tábla, kulcstartó, bögre, baseball sapka, feles pohár, falióra és egyéb szuvenírek. Ezeket a tárgyakat abban az esetben javaslom, ha csak jelképes ajándékot szeretnénk adni! Arra tökéletesek, de véleményem szerint nem igazán hasznosak. 

Nagyobb értékű családi, vagy céges ajándék esetén mit vásároljunk? 

Egy jó horgász ajándék lehet egy horgászbot, orsó, horgász táska, horgász sátor vagy tulajdonképpen bármilyen horgász felszerelés, hiszen ezeket tudja majd használni az ünnepelt. Ezeknek a kellékeknek az ára sokszor borsos. Annak kitalálása is sokszor nehézséget okoz, hogy mi lehet a pontos igénye a párunknak, családtagunknak, kollégánknak horgászati szempontból. Ha egy horgász barátnak vesszük, akkor kicsit könnyebb a helyzetünk, mert tudjuk, hogy körülbelül mire lehet szüksége. Ha a párunknak szeretnénk horgász ajándékkal kedveskedni - és nem  akarunk mellényúlni - akkor keressük meg a horgász barátait és kérjük ki a javaslataikat. Ők tudni fogják azt is, hogy miről szokott beszélni és mire lenne szüksége. Esetleg arra is megkérhetjük őket, hogy jöjjenek el és segítsenek kiválasztani a meglepetést. Én már sokszor kaptam ilyen felkérést. 

Továbbá van még egy univerzális ajándék, aminek minden horgász örül! Ez a horgászboltos ajándékutalvány. Ezzel biztos nem nyúlunk mellé, hiszen arra tudja elkölteni az összeget, amire igazán vágyik. Ez lehet egy olyan dolog is, amire egyébként sajnálta a pénzt, vagy nagyon nehezen tudta volna összespórolni. Ebben az esetben pedig talált pénz jellegű dolog lesz, és megveheti lelkiismeret furdalás nélkül az áhított kelléket. További jó oldala, hogy ebből otthon sem lesz később vita. Például, hogy "miért nem mosógépet vettünk pecabot helyett!?" Mert hallottam már ilyet is. Talán ez lehet a legeslegjobb ajándék horgászoknak. 

Ezt tapasztalatból mondom!

Továbbfejlesztett változata, ha meglepetésből elvisszük a párunkat-barátunkat a horgászboltba és egy adott összegen belül ő választhatja ki az ajándékát! Ez a terv személyes is lesz, mert együtt megyünk és mégis mindenki elégedett lesz a vásárlás végén. 

Van nekem is olyan horgász barátom, akinek nem is tudom, hogy mit vennék, mert egyébként mindene megvan és nagyon rendszerezett. Évek óta együtt horgászunk és mégsem tudom, hogy minek örülne vagy mire lenne még szüksége. Pedig biztos van olyan, amit elfogadna, és szeretne használni. Ilyen esetben tökéletes az utalvány, vagy a páros kiruccanás egy horgászboltba.

Szerintem ez az ideális horgász ajándék 

Ha mégsem tudjuk vagy szeretnénk ezzel a lehetőséggel élni, akkor még mindig jó ötlet a ruha vásárlás. Feltéve ha tudjuk, hogy melyik a kedvenc gyártója, mérete, és ismerjük az ízlését. Ilyen esetben egy ruhadarab, például póló vagy pulcsi esetleg egy szuper vastag zokni is hasznos ajándék lehet.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák