CikkeinkMi köze a horgászatnak James Bondhoz?

Webshopunk új rovatában olyan termékeket ajánlunk, amelyek egy ravasz horgász alapvető kellékei kell, hogy legyenek! Nézzük meg, mi köze is James Bondnak és a horgászatnak egymáshoz!

Ha valaki látott már James Bond filmet és ugyanakkor jártas a horgász-termékek közt, az már valószínűleg tudhatja, miről van szó. Mi nem vagyunk olyan sejtelmesek és misztikusak, mint a 007-es, úgyhogy gyorsan el is áruljuk, ha még mindig morfondírozol: a Mikado Golden Eye 2007 Pergető Orsó van most terítéken.

 

Az a bizonyos Golden Eye

 

Ezzel az orsóval most picit Te is Pierce Borsnan lehetsz, és szembenézhetsz örök nemeziseddel, a halakkal. Óh, igen, az a híres Golden Eye. Szinte felcsendül a fülünkben a főcím. A Mikado Golden Eye orsó Magyarországon is elérhető, úgyhogy könnyen hozzáférhetünk mi is. Legyél Te is 007-es horgász egy olyan orsó segítségével, amely első fékrendszeréről éppúgy híres, mint a rendkívül magas műszaki színvonaláról. Minden egyes darabot a precizitás, a kényelem, ez a megbízhatóság jellemez. Éppúgy, mint James Bondot. Ne lepődj meg, ha ez az orsó öltönyben, csokornyakkendőben érkezik meg hozzád, és nem vízbe akarja, hogy bedobd, hanem Martiniba – rázva, nem keverve. Na, ilyenkor van az, hogy belépsz egy szobába, és a hal fordul meg a fotelben, hogy: „Mr. Bond, már vártam magára.” Itt kezdődik a harc. Egy beszélő halból meg legalább lehet beszélő halászlét készíteni.

 

Milyen is az orsó?

 

Az orsó carbon alapanyagból lett kialakítva – tömegének csökkentése érdekében. A 6+1 csapágynak köszönhetően az orsó futása rendkívül sima, amit tovább erősít a CNC hajtókar, és az eva markolat. A kisebb méreteket igazán kedvelik az UL pergetők, ugyanakkor a feederekre is gondoltunk: ez pedig a feederesek hasznos eszköze lehet majd.

Szóval, ha azt mondjuk, hogy ha azt mondjuk: „a nevem….”, akkor valószínűleg jól tudod, melyik szállóige következik – talán a filmtörténelem egyik legnagyobbja.

Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák