CikkeinkMilyen egy jó horgász doboz?

A horgász dobozok a pecás legféltettebb kincsei, alaptartozékok a horgászathoz. Szinte olyanok, mint a női táska (természetesen nem olyan legendásak), minden szükséges aprócikk beléjük fér.

Ha jól választunk! Olvasd el ajánlásunkat a legpraktikusabb és legrendszerezhetőbb horgász dobozokról, hogy mindig mindennek meglegyen a helye horgászatkor is!

Rend a lelke mindennek!

Ez a mondás fokozottan igaz a horgászatra! Általában pont akkor nem találunk valamit, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Veled is előfordult már, hogy a parton később kellett kezdened a horgászatot, vagy éppen félbe kellett hagynod, mert nem találtál egy fontos apróságot? Nincs is ettől bosszantóbb, mikor már a lelkes horgász-szíved a partra húz és egymás után fognád ki a szebbnél-szebb halakat. A horgász dobozok segítenek abban, hogy minden apróságnak saját helye legyen és rögtön megtaláld, ha használatba szeretnéd venni őket. Na de milyen legyen a csodaláda? Többcsatos, szétszedhető, több részből álló vagy bővíthető? Talán mind egyszerre? Lássuk őket típus szerint!

Milyen horgász doboz típust válassz?

A legtöbb horgászláda univerzális, tehát kedved szerint tárolhatod bennük a szükséges cikkeket. Azonban vannak különböző típusok, amiknél célszerű a rendeltetésszerű használat, hogy a maximumot hozhasd ki a doboz méreteiből, kialakításából.

Szerelékes láda - Kezdjük is a legösszetettebb horgászládával, a szerelékes ládával. Ezek a dobozok olyan speciális kialakítással rendelkeznek, hogy tényleg az összes fontos pecás eszközöd beleférjen. Ezen kívül strapabíróak, könnyűek és jól zárhatóak, így utazás során sem kell aggódod a felszerelésed miatt. A rendszerezhető tálcák segítségével a saját elképzelésed szerint kategorizálhatod a kellékeidet.

Csalis doboz - A csalik szakszerű szállítása nagy fejtörést okozhat. Éppen ezért egy csalis doboznak is szerepelnie kell a listádon!

Műcsalis doboz - A pergetés szerelmeseinek is kedveztünk. A műcsalis dobozokban biztonságban tárolhatod a műhalakat, wobblereket, villantókat és műlegyeket. Lásd át a műcsalikat, hogy a szákba vezethesd a legnagyobb ragadozókat!

Horgos doboz - A horog tároló dobozok segítenek helyesen rendszerezni a horgokat, az egyik legpraktikusabb horgász kiegészítők. A horgok az egyik legkisebb és legfontosabb kellékek horgászatnál, így nagy figyelmet kell rájuk szentelned. Szerezd be a legjobb horgos dobozt, hogy a nagy fogás ne maradjon el!

Versenyláda - Egy előző cikkünk segítségével már felkészülhettél egy horgászversenyre, most pedig még egy plusz tippet adunk! Találd meg a tökéletes versenyládát, ami méretében és dizájnjában is illik hozzád és a horgász stílusodhoz. A versenyládába kisebb orsók, csalik és egyéb hasznos kellékek is beleférnek, remek alap a sikeres versenyhez. Segítségükkel nem kell azon eggódnod, hogy valami otthon maradt! Ráadásul kiegészítőket is szerezhetsz be hozzájuk, hogy a verseny még élvezetesebb és sikeresebb legyen.

Ha teljes arzenállal érkeznél a partra, érdemes minden típusból egyet beszerezned, hogy minden felszerelést biztonságban, a legjobb helyen tudhass. Ráadásul így kevesebb az esélye, hogy elhagysz vagy nem találod meg a nagy fogáshoz szükséges alapanyagokat.

 

Rendszerezd horgászfelszerelésed és a következő szezont bevetésre készen várhatod! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák