CRAFT CANNIBAL PADDLETAIL 6.5CM 4G PERCH

Készleten
Cikkszám: LT-71798
Gyártó: SAVAGE GEAR
Szállítás: 1-5 munkanap
588 Ft 640 Ft

8% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
CRAFT CANNIBAL PADDLETAIL A legendás tervező, Mads Grosell készítette és tervezte. A csaliprofilt egy fiatal pisztráng ihlette, persze a klasszikus nyitott Cannibal szájjal, élethű, nagy puha szemekkel és új, egyedi faroknyél kialakítással, amely lehetővé teszi a csali elképesztően élethű úszását nagyon lassú sebességgel is. A csali ugyanolyan jól úszik bevontatás közben, mint visszaejtésnél, a kézműves készítés és a finom részletek, valamint a festés új mércét állítanak a gumicsali készítéshez! Ez a lapátfarkú, laza testű csali minden ragadozó halat meg fog fogni!

• Kézzel festett részletek • Jigefejekhez illeszkedő, nyitott száj • Tökéletes farokúszó kialakítás

A SAVAGE GEAR márka neve minden horgász fülébe becseng, mint a minőséget és a megbízhatóságot garantáló márka. A CRAFT CANNIBAL PADDLETAIL 6.5CM 4G PERCH termékük pedig nem kivétel, hiszen ez az egyedülálló gumihal minden horgász álomfogását valóra válthatja.

A gumihalak 6.5 cm hosszúságúak, és 4 gramm súlyúak, így nagyon könnyen és hosszú távra lehet őket dobni. Az aranyos kis hal kinézetű pergető csali tökéletesen utánozza a valódi hal mozgását, ami még nagyobb esélyt ad az álomhal megszerzésére.

A termék előnyei között szerepel, hogy nagyon tartós, így garantáltan hosszú távon is használható. Ezen felül a CRAFT CANNIBAL PADDLETAIL 6.5CM 4G PERCH gumihalak nagyon élethű kialakítással rendelkeznek, így a halak számára sokkal vonzóbbak, mint az egyszerű fehér vagy színes csalik. A színek között található a Perch, ami egy nagyon népszerű és hatékony szín a pergető horgászatban.

A CRAFT CANNIBAL PADDLETAIL 6.5CM 4G PERCH gumihalakat számos körülmények között használhatjuk. Pergető horgászatban, drop shot technikával vagy akár horog csalizásnál is nagyon hatékonyak lehetnek. Az élethű mozgásuk és kialakításuk miatt a ragadozó halak számára vonzóbbak, így nagyobb az esélyünk a sikeres fogásra.

Összességében, a SAVAGE GEAR CRAFT CANNIBAL PADDLETAIL 6.5CM 4G PERCH gumihal egy nagyon jó választás minden horgász számára, aki hatékony és élethű csalit keres a pergető horgászat során. A termék előnyei között szerepel a tartósság, a vonzó kialakítás és a kedvező darabonkénti ár. Ez a gumihal az álmunkat valóra válthatja, és lehetővé teszi, hogy a horgászatunk még sikeresebb legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák