DuoPACK BOX Delphin ZANDERA UVs / 6x 5db-12cm/EPIDEMY

Külső raktáron
Cikkszám: MS-101003468
Gyártó: DELPHIN
Szállítás: 1-5 munkanap
8722 Ft 10262 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A ZANDERA UVs a Delphin lágy gumihalak legfőbb modellje. Ezzel a modellel sikerült kombinálni a hibátlanul működő formát, a legkívánatosabb színeket és a kiváló árat! A csali tökéletes mozgására még a legóvatosabb ragadozó is felfigyel. A csali teljes koncepciója a test formájától a legapróbb részletekig a helyi ragadozó halak horgászatára lett kifejlesztve. Ne tévesszen meg a név a Zanderára a süllő mellett a sügér, a csuka és a harcsa is jól reagál! A gumi lágysága kecses mozgást kölcsönöz a gumihalnak és bármilyen helyzetben lehet jól vezetni, legyen szó klasszikus jiggerésől vagy a csali természetes húzó mozgásáról. A gumihal teste rovátkolt. Ennek két oka van. Az első a vízben a vibráció növelése. A második ok az, hogy megkönnyítsük a csali horogra helyezését. A bevágások segítségével pontosan le tudod mérni, hogy a csaliba hova kerül a horog. A csali hátán és hasán egy horony található, amelybe belesüllyeszti a horog hegyét, és így a legbenőtebn vizeken is lehetővé teszi a horgászatot. Valószínűleg kíváncsi vagy, mit jelentenek valójában az UVs. Az egyedi színkombinációk UV színekkel vannak ellátva, melyek a víz alatt jobban visszaverik a napsugarakat, így a gumihalak jobban észrevehetők. Nem feledkeztünk meg a szagnyomról sem, amit a gumicsalik hagynak a vízben. Ez az S jelképezi, hogy a csalik sót és halízt tartalmaznak, így ellenállhatatlan célpontot jelentenek a ragadozók számára. A ZANDERA UVs változat a leghatékonyabb színváltozatok széles skáláját kínálja, amelyeket Európa vizein végzett hosszú távú tesztek alapján választottak ki. DuoPACK csomagolás A gumihalak egyedi Delphin DuoPACK csomagolásban kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy akár akasztva bliszterben, vagy színes kínáló dobozból árulja! Egy csomag DuoPACK 5 darab csalit tartalmaz. A teljes DuoPACK doboz 6 csomag csalit tartalmaz egyfroma hosszban és méretben.

A DELPHIN márkájú DuoPACK BOX Delphin ZANDERA UVs / 6x 5db-12cm/EPIDEMY egy kiváló minőségű gumihal csomag, amely minden horgász számára ideális választás. A termék különlegessége, hogy hat különböző színű, különböző méretű és különböző alakú gumihalat tartalmaz, így minden horgász megtalálhatja a számára megfelelő csalit.

A gumihalak kialakítása és anyaga rendkívül hatékony, mivel azok a ZANDERA UVs technológiával készülnek. Ez a speciális technológia lehetővé teszi, hogy a gumihalak intenzívebben ragyogjanak a víz alatt, így még vonzóbbá válnak a ragadozó halak számára. Emellett a gumihalak EPIDEMY anyagból készülnek, amely rendkívül puha és rugalmas, így a halak természetes mozgását imitálják.

A gumihalak mérete 12 cm, ami ideális méret a különböző ragadozó halak, például a sügerek, csukák vagy pontyok számára. A hat különböző színű gumihal lehetővé teszi, hogy a horgászok különböző körülményekhez alkalmazkodva válasszanak a csalik közül.

A DUO PACK BOX Delphin ZANDERA UVs / 6x 5db-12cm/EPIDEMY gumihal csomag rendkívül sokoldalú, hiszen alkalmas folyóvízi és állóvízi horgászatra is. Emellett a csomagban található hat különböző gumihal lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kipróbálják azokat a különböző technikákat, amelyekkel a legtöbb halat lehet kifogni.

A gumihalak rugalmas anyaga tartós és ellenálló a víz hatásával szemben, így a horgászok hosszú ideig használhatják azokat anélkül, hogy elveszítenék a hatékonyságukat. A csomagban található hat különböző gumihal lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kipróbálják azokat a különböző technikákat, amelyekkel a legtöbb halat lehet kifogni.

Összességében, a DUO PACK BOX Delphin ZANDERA UVs / 6x 5db-12cm/EPIDEMY gumihal csomag egy kiváló minőségű és sokoldalú termék, amely minden horgász számára ajánlott. A hat különböző gumihal lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kipróbálják azokat a különböző technikákat, amelyekkel a legtöbb halat lehet kifogni, és a ZANDERA UVs technológia segítségével azok még vonzóbbá válnak a ragadozó halak számára. A termék hosszú élettartama és rendkívül hatékony anyaga garantálja, hogy a horgászok hosszú ideig élvezhetik a gumihalak használatát.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák