JAXON ATRACT ARIS LURES 4,0cm F B

Külső raktáron
Cikkszám: JX-VR-XHM040B
Gyártó: JAXON
Szállítás: 1-7 munkanap
1040 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A JAXON ATRACT ARIS LURES 4,0cm F B egy olyan horgászcsali, amely nem csak a halakat vonzza, de a horgászokat is. Ez a csali a JAXON márka legújabb darabja, amely a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült. A csali kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően hosszú élettartamú és ellenálló a víz körülményeivel szemben.

A JAXON ATRACT ARIS LURES 4,0cm F B csali rendkívül hatékony a ragadozó halak vonzásában. A csali egyedi formájának és kiváló minőségű anyagának köszönhetően nagyon élethű mozgást biztosít a vízben, amely a ragadozó halakat vonzza. Így a horgászok nagyobb eséllyel tudnak halat fogni.

A csali mérete 4,0 cm, ami egy ideális méret a kisebb ragadozó halak vonzásához. A csali különböző színekben érhető el, így a horgászok kiválaszthatják az adott vizekhez és halakhoz legmegfelelőbb színt.

A JAXON ATRACT ARIS LURES 4,0cm F B csali rendkívül könnyen használható. A csalit csak egyszerűen be kell fűzni a horgászbotra, és már készen is állunk a horgászatra. A csali könnyű súlyának és kis méretének köszönhetően könnyen dobható és könnyen manőverezhető a vízben.

Összességében a JAXON ATRACT ARIS LURES 4,0cm F B egy nagyszerű választás minden horgásznak. A kiváló minőségű anyagokból készült csali élethű mozgást biztosít a vízben, ami a ragadozó halakat vonzza. A könnyű használat és a különböző színekben elérhető kivitel miatt ez a csali minden horgász számára ideális. Próbáld ki te is a JAXON ATRACT ARIS LURES 4,0cm F B csalit, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák