SALMO WOBBLER TINY IT3S HC

Külső raktáron
Cikkszám: EF-84503-578
Gyártó: SALMO
Szállítás: 1-3 munkanap
3190 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 84503-578
Horogméret: No. 12
Méret: 3 cm
Merülési szint (m): 0,3 m
Súly: 2,5 g
Szín: HC
Típus: IT3S
Változat: Süllyedő

Olyan finoman hullik a víz felszínére, akár egy bogár, melyet a szél taszít a vízbe. Ha óvatosnak kell lenned, akkor jól választottál. Engedd óvatosan lesüllyedni, majd érezd a mágikus vibrálást. Kövesd lelki szemeiddel, ahogy átvizsgálja a folyó fenekét, miközben csőrével felkavarja a kövekre tapadt moszatot. Merülő és úszó változata is alkalmas a sodrással azonos, és azzal szemben történő horgászatra. Nagy folyókon használd klasszikus módon, dobd keresztbe és vezesd olyan lassan, amennyire lehetséges. Akadókkal tűzdelt kis folyókon, patakokon vezesd minél gyorsabban a sodrással azonos irányba, majd dobd szembe azzal, és olyan lassan húzd vissza, amennyire csak lehet. Az ígéretes helyeken állj meg, hagyd, hogy a sodrás mozgassa felettük a csalid.

A SALMO WOBBLER TINY IT3S HC egy kiváló minőségű műcsali, amelyet a horgászok körében rendkívül népszerűvé tett az általa nyújtott előnyök széles skálája. Ez a műcsali a SALMO márkától származik, amely márka hosszú ideje a horgászat világában van jelen, és elkötelezett a minőségi termékek előállítása mellett.

A SALMO WOBBLER TINY IT3S HC kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon tartós. A termék mérete 3 centiméter, és nagyon könnyű, így a horgászok könnyedén képesek lesznek irányítani a műcsalit a vízben. Az IT3S HC változat olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a horogolás és a horgászat hatékonyságának növelése.

Ez a műcsali megbízhatóan működik, és hatékonyan vonzza a halakat. Az IT3S HC változat kiválóan alkalmas a ragadozó halak, például a sügér, a csuka és a harcsa horgászatára. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy a műcsali nagyon sokféle vízben jól működik, így a horgászok szinte bármilyen helyen használhatják.

A SALMO WOBBLER TINY IT3S HC kiváló minőségű, és nagyon hatékony műcsali, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan halat fogjanak. Az IT3S HC változat kiválóan alkalmas a ragadozó halak horgászatára, és számos előnnyel jár, amelyeket a horgászok értékelni fognak. A termék tartós, könnyű és hatékony, és a horgászok számára könnyen használható. Ha minőségi műcsalit keresel, amely megbízhatóan működik, akkor a SALMO WOBBLER TINY IT3S HC biztosan megfelel az igényeidnek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák