CikkeinkOLVASS A WEBSHOP SORAI KÖZT: BEMUTATJUK TERMÉKEINKET

Webshopunk új rovatában olyan termékeket ajánlunk Neked, amelyek egy ravasz horgász alapvető kellékei kell, hogy legyenek! Nézzük, hogyan olvashatunk webshopunk sorai közt – ésszel és furfanggal!

E pillanatban épp Trabucco Kronos SFX FD 1000 orsónkról olvashatsz, amellyel bizony minden horgász elégedett lehet. És minden horgász dörzsölheti is rá a kezét. Ha ezzel mész ki az utcára, az olyan, mintha egy Lamborghinivel mennél ki. A sikeres horgászatnak ez az orsó a motorja. Fantasztikus ár-érték aránya számos horgászt meggyőzött már. Hidd el, nem kell mindig drágának lennie annak, ami jó szolgálatot tesz.

Ha Olaszországban vetemednél orsóvásárlásra, a design lesz az első szempont a boltokban. Közép-Európában viszont a megbízhatóság. Tekints úgy orsónkra, mint egy közös metszetre Olaszország és Közép-Európa közt! Tulajdonságai pedig csak megerősítik minőségét: az orsótest grafit, amely 5 hosszúéletű golyócsapággyal rendelkezik. Termékünkön továbbá megtalálható egy görgőscsapágy és egy kapcsolható visszaforgásgátló is. Fontos kiemelni a finom állítású fékrendszert - túlméretes lamellákkal, a távdobó dobot, amelyet alumíniumból készítettek CNC technológiával – belső átmérővel és lekerekített peremmel. A pótdob anyaga szintén grafit, a zsinórvezető csavarodásgátló, a hajtókar pedig igen erős – hiszen alumíniumból készült. Markolata kényelmes, lágy tapintású. Ha jól számoltunk, minden adott egy jó horgászhétvégéhez, ha csak egy orsó kellett.

Mit mondasz? Lennél metszet Olaszország és Közép-Európa közt? Ajánljuk Trabucco Kronos SFX FD 1000 orsónkat, hogy a két terület közt minden esélyed meglegyen arra, hogy az összes kapás a Tied lehessen. Élj vele!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák