CikkeinkOLVASS A WEBSHOP SORAI KÖZT: BEMUTATJUK TERMÉKEINKET #3

Webshopunk új rovatában olyan termékeket ajánlunk Neked, amelyek egy ravasz horgász alapvető kellékei kell, hogy legyenek! Nézzük, hogyan olvashatunk webshopunk sorai közt – ésszel és furfanggal!

Tudjuk, már mindenki nagyon érzi a tavasz jól megszokott illatait, mikor kilép az utcára. Nincs ez másképp a horgásztársadalommal sem, főleg nem a halakkal. Csak a halak nem lépnek ki az utcára, vagy ha igen, akkor az evolúció szintet lépett.

Most egy valódi tavaszolós, utazgatós termékről lesz szó: a Tavaszi Travel Bolo szettről.

Képzeld csak el: egy kora tavaszi reggel felkelsz, fütyülnek a madarak, már nem is tudsz visszaaludni, így úgy döntesz, horgászol egyet. Megiszod a kis kávéd, felveszed a kedvenc horgász-out fited, és neki is vágsz. De előtte gyorsan képzeld oda Tavaszi Travel Bolo szettünket is – hogy az élmény teljes legyen.

 

Mit lehet tudni a botról?

 

Az úszós próbálkozás nagyon bejön a felmelegedő, épp éledezőben lévő vizek halainak. Rapid, komfortos szállítási faktor – a nehéz reggelek könnyebben indulnak ezzel a bottal. Itt tessék nem rosszra gondolni.

A szett alapja maga az úszós bot. Egy Alcedo Travel Boloról van szó, amely a nevéből adódóan csupán 50 cm-es szállítási mérettel rendelkezik, szóval az utazók helyében mi is ezt választanánk. Jó hír, hogy voltaképp egy bőröndben is elfér. Noha a szett tényleg kompakt, a karakterisztikájából mit sem vesztett: az úszós horgászat fogalmát minden tekintetben kielégíti.

 

Milyen az orsó?

 

A bothoz nagyon passzoló Black Fighter széria egy darabját csatoltuk hozzá. 5+1 csapággyal ellátott orsóról van szó - precíz belső szerkezettel -, amelyet csak 20-as méretben gyártanak. Az 5,2:1 arányú áttétellel rendelkező, könnyített alumínium dob, a kopásálló zsinórvezető, az óriáslamellás, letapadásmentes első fékrendszer és a kiegyensúlyozott tengelyemelő önmagában perdöntő egy vásárlás során, pláne, ha megemlítjük még a kellően vékony, monofil zsinórt is.  

Ha eddig csak elképzelted, hogy a szettel indulsz egy kora tavaszi reggelen horgászni, valósítsd is meg az álmod! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák