Cikkeink

OLVASS A WEBSHOP SORAI KÖZT: BEMUTATJUK TERMÉKEINKET #3

Webshopunk új rovatában olyan termékeket ajánlunk Neked, amelyek egy ravasz horgász alapvető kellékei kell, hogy legyenek! Nézzük, hogyan olvashatunk webshopunk sorai közt – ésszel és furfanggal!

Tudjuk, már mindenki nagyon érzi a tavasz jól megszokott illatait, mikor kilép az utcára. Nincs ez másképp a horgásztársadalommal sem, főleg nem a halakkal. Csak a halak nem lépnek ki az utcára, vagy ha igen, akkor az evolúció szintet lépett.

Most egy valódi tavaszolós, utazgatós termékről lesz szó: a Tavaszi Travel Bolo szettről.

Képzeld csak el: egy kora tavaszi reggel felkelsz, fütyülnek a madarak, már nem is tudsz visszaaludni, így úgy döntesz, horgászol egyet. Megiszod a kis kávéd, felveszed a kedvenc horgász-out fited, és neki is vágsz. De előtte gyorsan képzeld oda Tavaszi Travel Bolo szettünket is – hogy az élmény teljes legyen.

 

Mit lehet tudni a botról?

 

Az úszós próbálkozás nagyon bejön a felmelegedő, épp éledezőben lévő vizek halainak. Rapid, komfortos szállítási faktor – a nehéz reggelek könnyebben indulnak ezzel a bottal. Itt tessék nem rosszra gondolni.

A szett alapja maga az úszós bot. Egy Alcedo Travel Boloról van szó, amely a nevéből adódóan csupán 50 cm-es szállítási mérettel rendelkezik, szóval az utazók helyében mi is ezt választanánk. Jó hír, hogy voltaképp egy bőröndben is elfér. Noha a szett tényleg kompakt, a karakterisztikájából mit sem vesztett: az úszós horgászat fogalmát minden tekintetben kielégíti.

 

Milyen az orsó?

 

A bothoz nagyon passzoló Black Fighter széria egy darabját csatoltuk hozzá. 5+1 csapággyal ellátott orsóról van szó - precíz belső szerkezettel -, amelyet csak 20-as méretben gyártanak. Az 5,2:1 arányú áttétellel rendelkező, könnyített alumínium dob, a kopásálló zsinórvezető, az óriáslamellás, letapadásmentes első fékrendszer és a kiegyensúlyozott tengelyemelő önmagában perdöntő egy vásárlás során, pláne, ha megemlítjük még a kellően vékony, monofil zsinórt is.  

Ha eddig csak elképzelted, hogy a szettel indulsz egy kora tavaszi reggelen horgászni, valósítsd is meg az álmod! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés