ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20402-202
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 3
Zsinór: 0,18mm/245m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kezdő és gyerek horgászoknak készített univerzális horgászorsó.
Cikkszám: 20402-202
Áttétel: 5.2:1
Csapágy: 3
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Műanyag
Súly: 157 g
Változat: Kék
Zsinórkapacitás: 0,18mm/245m

AK200 orsó Kezdő és gyerek horgászoknak készített horgászorsó. Az Ak200 egy rendkívül kedvező árú, belépőszintet képviselő eszköz.. Tökéletes választás a horgászattal ismerkedők számára, vagy ajándékba például egy gyermek számára, akivel megszeretnénk ismertetni ezt a remek hobbit. Univerzálisan használható, elsőfékes kivitel.

Az ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak fejlesztettek ki. Ez a horgászorsó rendkívül sokoldalú, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt a legtöbb horgász számára ideális választás.

A termék mérete 2000-es, ami azt jelenti, hogy 200 méter 0,25 mm-es zsinórt tud befogadni. Ez a tökéletes méret, ha a horgászat során biztosítani szeretnénk a megfelelő zsinórkapacitást.

Az ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ rendelkezik egy nagyon erős és tartós, könnyű alumínium házzal, amely nagyon könnyű a kezekben, és kényelmesen használható. Az orsó nagyon sima működést biztosít, és megakadályozza a zsinór elakadását és a horgászat során jelentkező problémákat.

Az ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ kiváló minőségű csapágyakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a sima és könnyű működést. A csapágyak segítségével a zsinór mozgása kiegyensúlyozott és kiszámítható, így a horgászat során könnyebb és hatékonyabb lesz.

Az ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ további előnye, hogy rendkívül pontos és könnyen kezelhető. Az orsó könnyen állítható, így a horgászok könnyen beállíthatják a megfelelő feszültséget a zsinóron, és így biztosítják a megfelelő horgászati ​​feltételeket.

Az ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ egy olyan termék, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítettek, és amelyet a legjobb minőségű technológiával fejlesztettek ki. Ez a termék a horgászok számára készült, és garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Összességében az ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, aki szeretne magas minőségű, erős és tartós horgászorsót használni. Ez a termék biztosítja a sima működést, a könnyű kezelhetőséget és a pontos beállítást, amelyek a legjobb horgászati ​​feltételeket biztosítják. Ne habozzon, vásároljon most az ENERGO TEAM AK200 KÉK HORGÁSZORSÓ-t, és élvezze a horgászat legmagasabb szintjét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák