ENERGO TEAM AK200 PIROS HORGÁSZORSÓ

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20402-201
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 3
Zsinór: 0,18mm/245m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kezdő és gyerek horgászoknak készített univerzális horgászorsó.
Cikkszám: 20402-201
Áttétel: 5.2:1
Csapágy: 3
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Műanyag
Súly: 157 g
Változat: Piros
Zsinórkapacitás: 0,18mm/245m

AK200 orsó Kezdő és gyerek horgászoknak készített horgászorsó. Az Ak200 egy rendkívül kedvező árú, belépőszintet képviselő eszköz.. Tökéletes választás a horgászattal ismerkedők számára, vagy ajándékba például egy gyermek számára, akivel megszeretnénk ismertetni ezt a remek hobbit. Univerzálisan használható, elsőfékes kivitel.

Az ENERGO TEAM márka egyik legnépszerűbb terméke az AK200 piros horgászorsó. Ez a kiváló minőségű horgászorsó kiváló választás minden horgásznak, aki a legjobb eredményeket szeretné elérni a horgászat során.

Az AK200 piros horgászorsó magas minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállóak a különböző időjárási viszonyokkal szemben. Az orsó fekete grafit testének köszönhetően rendkívül könnyű és egyszerűen kezelhető, így hosszabb horgászatok során sem fáradunk el annyira.

Az orsó egyik legnagyobb előnye a precíz és sima működése. A 4+1 csapágya biztosítja a zökkenőmentes működést, így könnyedén horgászhatunk akár a legnagyobb halak után is. Az orsó áttétele (5,2:1) lehetővé teszi a gyors és hatékony behúzást, így a halakat rövid idő alatt a parton tudjuk tartani.

Az AK200 piros horgászorsó kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz, legyen szó akár csali horgászatról, match horgászatról, vagy feeder horgászatról. Az orsó nagy dobja (átmérője 40 mm) lehetővé teszi a hosszú dobásokat és a precíz célzást, így könnyedén elérhetjük a halakat akár a távolabbi vízrétegekből is.

Az AK200 piros horgászorsó mérete 4000, így kiválóan alkalmas akár a nagyobb halak fogására is. Az orsó előnye, hogy könnyedén kezelhető még a nagyobb halak esetében is, így a horgászat során nem kell aggódnunk a fárasztás miatt.

Összességében az ENERGO TEAM AK200 piros horgászorsó egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely biztosítja a zökkenőmentes és hatékony horgászatot. Az orsó könnyű és precíz működése, valamint nagy dobja lehetővé teszi a hosszú dobásokat és a nagyobb halak könnyed fogását. Ha igazán hatékony és eredményes horgászatra vágyunk, akkor az AK200 piros horgászorsó a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák