ENERGO TEAM CK200 ZÖLD HORGÁSZORSÓ

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20402-520
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 3
Zsinór: 0,18mm/245m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
CK200 horgászorsó - Kezdő és gyerek horgászoknak készített univerzális horgászorsó. A Ck200 egy rendkívül kedvező árú, belépőszintet képviselő eszköz..
Cikkszám: 20402-520
Áttétel: 5.2:1
Csapágy: 3
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 157 g
Változat: Zöld
Zsinórkapacitás: 0,18mm/245m

CK200 orsó Kezdő és gyerek horgászoknak készített horgászorsó, zsinórral töltve, horgászatra készen kínálva. A Ck200 egy rendkívül kedvező árú, belépőszintet képviselő eszköz.. Tökéletes választás a horgászattal ismerkedők számára, vagy ajándékba például egy gyermek számára, akivel megszeretnénk ismertetni ezt a remek hobbit. Univerzálisan használható, elsőfékes kivitel.

Az ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára megfelelő lehetőséget nyújt a halászat számos különböző típusához. A legfontosabb előnye, hogy egy nagyon könnyű és tartós anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít, és megkönnyíti a horgászatot. Az ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó kiváló minőségű alkatrészekből készült, amelyek garantálják a sima és könnyű működést.

Méretei szintén nagyon fontosak, hiszen ez a horgászorsó könnyen elfér a horgásztáskában anélkül, hogy sok helyet foglalna el. A ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó méretei 2500 vagy 4000-as, így a különböző halak méretéhez és típusához is alkalmazkodni tud. Ez a nagyszerű termék nagyon könnyű és ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely hosszú órákig történő horgászás során is kényelmes fogást biztosít.

Az ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó további előnye, hogy kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült csapágyakkal rendelkezik, amelyek garantálják a sima és könnyű működést. Az orsó további előnye a kiváló minőségű fékrendszer, amely lehetővé teszi, hogy a halakat könnyedén és hatékonyan megfogjuk.

Az ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó kiváló választás minden horgásznak, aki egy könnyű és tartós orsót szeretne magának. Az orsó nagyon könnyű, ami kényelmes használatot biztosít, és lehetővé teszi a hosszú órákig tartó horgászatot. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készült, amelyek garantálják a sima és könnyű működést, és hosszú élettartamot biztosítanak.

Az ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó további előnye, hogy nagyon könnyen karbantartható. Az orsó különféle részeit könnyedén szétszerelhetjük, és tisztíthatjuk, így hosszú távon is megőrizhetjük az orsó kiváló állapotát.

Összességében az ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó egy nagyszerű választás minden horgásznak. Nagyon könnyű és tartós, így hosszú élettartamot biztosít, és könnyen használható. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készült, amelyek garantálják a sima és könnyű működést, és lehetővé teszik, hogy hatékonyan és eredményesen horgásszunk. Ha egy könnyű, tartós és hatékony horgászorsót keresel, akkor az ENERGO TEAM CK200 Zöld horgászorsó a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák