KAMASAKI THUNDER RD 3000 2BB orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20409-300
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,35 mm / 110 m

3490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20409-300
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Hátsófék
Méret: 3000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 220 g
Zsinórkapacitás: 0,35 mm / 110 m

Kamasaki Thunder RD orsó

A piacon létező egyik legkedvezőbb árú hátsófékes orsóját ajánljuk a horgászok figyelmébe.

A Kamasaki Thunder lehetőséget biztosít a partközeli úszós horgászaton túlmenően, a nagyobb távolságú fenekező horgászatokhoz is, így a feederezéshez is ideális választás.

A könnyű grafitházas orsó nem terheli a könnyű feederbotokat sem, a nagy átmérővel rendelkező könnyű grafit dob nagy zsinórkapacitása a távdobásokat szolgálja.

Megbízható szerkezete 2 darab golyóscsapágyat rejt magában. 5,2:1 áttétele miatt univerzális darab, ugyanakkor jól terhelhető, a gyors tempót diktáló módszerekhez ez az áttételezés kimondottan ideálisnak mondható.

A KAMASAKI Thunder RD 3000 2BB orsó egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan nagyra értékelnek. Ez a orsó kiváló minőségű és megbízható, így bármilyen horgászati ​​kalandhoz ideális.

Ez az orsó egy 2 csapágyas rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a sima és könnyű dobást. A csapágyak azonban nem csak a dobás során hasznosak. Az orsó sima működésének köszönhetően a halak csapdába esése nem lesz nehéz feladat. Az orsó kialakítása és a csapágyak száma biztosítja, hogy az orsó hosszú időn át megbízhatóan működjön.

Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült. Az alapanyagok megbízhatóak és tartósak, így az orsó sokáig kitart. Ez a tartósság különösen fontos, ha keményebb horgászati ​​környezetben használjuk az orsót.

Az orsó mérete 3000, ami egy jó közepes méretű orsó. Ez a méret ideális a különböző halak horgászatához. Az orsó kiválóan alkalmas a folyóvízi és a tengerparti horgászatra is. A 3000 méretű orsó könnyen kezelhető, és mégis elegendő helyet biztosít a horgászzsinór tárolására.

Az orsóhoz tartozik egy könnyen kezelhető dobókar is. A dobókar könnyű használata lehetővé teszi a pontos és hatékony dobást, ami elengedhetetlen a horgászat sikeréhez. Az orsó és a dobókar együttes használata lehetővé teszi a pontos, könnyű és sima dobást.

Összességében a KAMASAKI Thunder RD 3000 2BB orsó egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan nagyra értékelnek. A 2 csapágyas rendszer, a tartósság és a könnyű kezelhetőség miatt ideális választás lehet minden horgász számára. Ha egy megbízható és minőségi orsót keresel, amely segíti a halak csapdába esését, akkor a KAMASAKI Thunder RD 3000 2BB orsó a te választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.18

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák