KAMASAKI THUNDER RD 4000 2BB horgászorsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20409-400
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,35 mm / 130 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20409-400
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Hátsófék
Méret: 4000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 240 g
Zsinórkapacitás: 0,35 mm / 130 m

Kamasaki Thunder RD orsó

A piacon létező egyik legkedvezőbb árú hátsófékes orsóját ajánljuk a horgászok figyelmébe.

A Kamasaki Thunder lehetőséget biztosít a partközeli úszós horgászaton túlmenően, a nagyobb távolságú fenekező horgászatokhoz is, így a feederezéshez is ideális választás.

A könnyű grafitházas orsó nem terheli a könnyű feederbotokat sem, a nagy átmérővel rendelkező könnyű grafit dob nagy zsinórkapacitása a távdobásokat szolgálja.

Megbízható szerkezete 2 darab golyóscsapágyat rejt magában. 5,2:1 áttétele miatt univerzális darab, ugyanakkor jól terhelhető, a gyors tempót diktáló módszerekhez ez az áttételezés kimondottan ideálisnak mondható.

A KAMASAKI THUNDER RD 4000 2BB horgászorsó egy valóban kiváló minőségű, megbízható és erős eszköz, amely kiválóan alkalmas minden típusú horgászathoz. A termék előnyei között szerepel a masszív, erős, rozsdamentes acélból készült szerkezet, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Az orsók méretei 4000-es, így nagyon sokféle horgászati ​​alkalmazáshoz használhatóak.

A KAMASAKI THUNDER RD 4000 2BB horgászorsó kiváló minőségű, erős és masszív hajtóművel rendelkezik, amely garantálja a rendkívül sima futást és az egyszerű kezelést. Az orsó előnyei közé tartozik a magas áttétel, amely lehetővé teszi a nagyobb halak gyorsabb és hatékonyabb bevonását, valamint a nagy kapacitású zsinór tartály, amely több zsinórt tartalmazhat, így nem kell aggódni a horgászat során.

A KAMASAKI THUNDER RD 4000 2BB horgászorsó nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig használható anélkül, hogy fájdalmat okozna a kezekben vagy a karokban. Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmes fogást biztosít, így a horgászok hosszabb ideig tudják használni anélkül, hogy fáradtak lennének.

A KAMASAKI THUNDER RD 4000 2BB horgászorsó a legkiválóbb minőségi anyagok felhasználásával készült, így garantáltan tartós és megbízható. A termék tartós és korrózióálló anyagokat tartalmaz, így a horgászok évekig használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a karbantartásért vagy az alkatrészek cseréjéért.

Összefoglalva, a KAMASAKI THUNDER RD 4000 2BB horgászorsó egy valóban kiváló minőségű, megbízható és erős eszköz, amely garantálja a tartósságot és a hatékonyságot minden típusú horgászathoz. Az orsó méretei 4000-es, így nagyon sokféle horgászati ​​alkalmazáshoz használhatóak. A hajtómű erős és masszív, így garantáltan sima futást és egyszerű kezelést biztosít. Végül, a termék könnyű és kényelmes, így hosszabb ideig használható anélkül, hogy fáradtak lennének. Ha minőségi horgászorsót keresel, akkor a KAMASAKI THUNDER RD 4000 2BB horgászorsó tökéletes választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.06

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák