KAMASAKI THUNDER RD 5000 2BB horgászorsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20409-500
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,40 mm / 170 m

3790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20409-500
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Hátsófék
Méret: 5000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 260 g
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 170 m

Kamasaki Thunder RD orsó

A piacon létező egyik legkedvezőbb árú hátsófékes orsóját ajánljuk a horgászok figyelmébe.

A Kamasaki Thunder lehetőséget biztosít a partközeli úszós horgászaton túlmenően, a nagyobb távolságú fenekező horgászatokhoz is, így a feederezéshez is ideális választás.

A könnyű grafitházas orsó nem terheli a könnyű feederbotokat sem, a nagy átmérővel rendelkező könnyű grafit dob nagy zsinórkapacitása a távdobásokat szolgálja.

Megbízható szerkezete 2 darab golyóscsapágyat rejt magában. 5,2:1 áttétele miatt univerzális darab, ugyanakkor jól terhelhető, a gyors tempót diktáló módszerekhez ez az áttételezés kimondottan ideálisnak mondható.

A KAMASAKI THUNDER RD 5000 2BB horgászorsó egy olyan kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára készült. Ezt a horgászorsót a KAMASAKI márka fejlesztette ki, és kifejezetten a profi és hobbi horgászok igényeire szabta.

A KAMASAKI THUNDER RD 5000 2BB horgászorsó egy olyan erőteljes és tartós eszköz, amely lehetővé teszi a horgászat számos módjának kipróbálását. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és 2 nagy sebességű golyóscsapágyat tartalmaz, amelyek biztosítják a sima működést és a hosszú élettartamot. A nagy teherbírású fém dob biztosítja a horgászhorgok és a vonal egyszerű kezelését.

Az orsó mérete 5000, ami ideális nagyobb halak fogásához. Az orsóhoz tartozó fonott zsinór hossza 0,35 mm, így könnyen használható a nagyobb halak fárasztásához. Az orsó egyszerűen használható, és a horgászat minden típusához megfelelő.

Az orsó ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes fogást, és a könnyű használatot. A kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat biztosítja, hogy az orsó hosszú élettartammal rendelkezik, és az évek során is megbízhatóan működik.

A KAMASAKI THUNDER RD 5000 2BB horgászorsó nagyon könnyen karbantartható, így a horgászoknak nincs szükségük szakember segítségére a karbantartás során. Az orsó könnyen szétszerelhető, és a különböző alkatrészek könnyen cserélhetőek.

Összességében a KAMASAKI THUNDER RD 5000 2BB horgászorsó egy kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas a profi és hobbi horgászok számára. Az orsó erőteljes, tartós és könnyen használható, és lehetővé teszi a nagyobb halak fogását. Ha szereted a horgászatot, és egy megbízható, minőségi és erős orsót keresel, akkor a KAMASAKI THUNDER RD 5000 2BB horgászorsó a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák