Delphin YUPIE 3T-méret. 3000 elsőfékes orsó

Készleten
Cikkszám: MS-101003329
Gyártó: DELPHIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 2
5011 Ft 6408 Ft

22% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Nem feledkeztünk meg legfiatalabb horgászokról sem. A YUPIE termékcsalád ideális választás fiatal, kezdő horgászok számára, a YUPIE orsó pedig ehhez a sorozathoz tartozik, és sokoldalúan használható a legtöbb horgásztechnikához. A kiegyensúlyozott rotorral és 5,1:1-es áttétellel rendelkező szerkezet biztosítja a zökkenőmentes működést és a zsinór tökéletes feltekerését a fém dobra. A felhasznált anyagoknak köszönhetően az orsó súlya nagyon alacsony, ami különösen fontos egésznapos horgászatok során. Ez az orsó tartós és időtálló darab, ami különösen a gyermekek esetén fontos, akik gyakran rosszul kezelik a felszerelésüket. Műszaki adatok: Modell: Delphin YUPIE 3T Zsinórkapacitás mm/m: 0,18/335, 0,22/220, 0,26/160 Áttétel: 5,1:1 Csapágyak száma: 2 Súly: 234g

A DELPHIN márkájú 'Delphin YUPIE 3T-méret. 3000' horgászorsó egy igazán kiváló minőségű és megbízható eszköz a horgászat szerelmeseinek. Ez az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászokat nagyon kellemesen fogják meglepni.

Először is, az orsó mérete 3000, így tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a közepes méretű halakat fogni. Az orsó 6 csapágyas kialakítása lehetővé teszi a sima és könnyű forgást, így a horgászok sokkal kényelmesebben és hatékonyabban tudnak horgászni.

A DELPHIN YUPIE 3T-méret. 3000 orsó további előnyei közé tartozik a könnyű súly és a könnyű kezelhetőség. Az orsó nagyon kényelmesen illeszkedik a kézbe, így az egész napos horgászat sem jelent gondot. A könnyű kezelhetőség a precíz dobásokat is lehetővé teszi, így a horgászok sokkal nagyobb sikereket érhetnek el.

Az orsó kialakítása és anyaga is kiváló minőségű. Az alumínium ház és a grafit rotor biztosítja az orsó tartósságát és ellenálló képességét. Az orsó csavarodásmentes zsinórvezetője pedig biztosítja, hogy a zsinór mindig sima és egyenletesen csússzon a dob felé. Az orsó azonban nem csak erős és tartós, hanem gyönyörű is. A modern kialakítás és a kék szín kombinációja igazán vonzóvá teszi a DELPHIN YUPIE 3T-méret. 3000 orsót.

Az orsó további előnyei közé tartozik a nagy kapacitású dob és a megbízható fékrendszer. Az orsó dobja könnyen befogadja a vastagabb zsinórokat is, így a horgászok sokkal nagyobb távolságra is dobhatnak. A megbízható fékrendszer pedig biztosítja, hogy a halakat könnyedén megállíthatjuk és biztonságosan kivegyük őket a vízből.

Összességében, a DELPHIN YUPIE 3T-méret. 3000 orsó egy kiváló minőségű és megbízható eszköz a horgászat szerelmeseinek. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek a horgászok számára nagyon kényelmes és hatékony horgászatot tesznek lehetővé. A termék lehetővé teszi a precíz dobásokat és a nagyobb sikereket a horgászatban, így mindenképpen érdemes kipróbálni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák