BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó

Külső raktáron
Cikkszám: EF-20150-450
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-3 munkanap
Orsó mérete: 4500
Csapágy(ak) száma: 6+1
22041 Ft 24490 Ft

10% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20150-450
Áttétel: 5,0:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4500
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 290 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 180 m

Benzár Feeder-Match 4500 orsó

A Benzár Feeder Match orsó kifejezetten a finom feederes vagy a match botos horgászok részére készült, hiszen 4500-as méretéhez mindössze 290 grammos súly társul, így a pillekönnyű rezgőspicces botokat sem fogja az orsó elnehezíteni. Sima, kellemes és akadálytalan futásáról a 6+1 csapágy, na meg a precíz japán tervezés gondosodik, melynek hála az orsó hosszú élettartama garantált!

A Benzár Feeder Match orsó dobja kellően, de semmiképpen sem túlzottan nagy zsinórkapacitással bír, hiszen 0,25-ös zsinórból 180 méter fér rá, így nem kell feleslegesen több száz méter alátétzsinór felcsévélésével bajlódnunk. A rajta elhelyezett lekerekített, fém zsinórklipsz pedig biztosítja a kiakasztott zsinórklipsszel történő horgászat lehetőségét. Precíz, hihetetlenül finoman állítható fékje rendkívül jó szolgálatot tesz egy-egy termetesebb hal fárasztása során, emellett ez akkor is hatalmas segítség, ha éppen keszegfélékre horgászunk nagyon vékony előke és kisméretű horog használata mellett.

Az orsó 5,0:1-es áttétele alkalmassá teszi akár a fonott zsinóros horgászathoz is, amely híresen nagy igénybevétel minden orsó számára. Ezzel az áttétellel, illetve minőségi anyagfelhasználással azonban a Feeder Match orsó bírni fogja a strapát!

Méretének köszönhetően elsősorban a 3,30-as vagy 360-as feeder botokhoz ajánljuk, a match botok esetében viszont a leghosszabb, 420-as modellek is hű társra lelhetnek a Benzár Feeder Match orsóban.

Kezessége, hajtókarjának kényelmes fogása, illetve kompakt mérete miatt a versenyhorgászok számára is ideális választás ez a modell, legyen szó akár finomszerelékes vagy method feeder szakágról.

A BENZAR MIX márkájú 'BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó' egy olyan kiváló minőségű horgászati termék, amely minden horgász álma. Ez az orsó a horgászok számára készült, akik szeretik a feeder horgászatot, és akiknek fontos a megbízhatóság és a kényelem. A BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó egy nagyszerű kiegészítője a horgászfelszerelésnek, és számos előnyt kínál a horgászok számára.

Az első és legfontosabb előnye ennek az orsónak az, hogy rendkívül megbízható és tartós. Az orsó testét és a rotorját erős és tartós anyagból készítették, ami azt jelenti, hogy ez az orsó kiváló minőségű, és hosszú ideig kitart. Emellett a BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó rendelkezik egy nagyon hatékony és precíz fékrendszerrel, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén vezessék a halat, és biztonságosan megfogják.

A BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó további előnyei közé tartozik, hogy nagyon könnyű használni. Az orsó ergonomikus kialakítása és kényelmes fogása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb időn át is kényelmesen horgásszanak. Emellett az orsó nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászok nem fáradnak el olyan hamar, és hosszabb ideig tudnak horgászni.

A BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó mérete is ideális a feeder horgászathoz. Az orsó mérete 4500, ami azt jelenti, hogy alkalmas közepes, illetve nagyobb méretű halak fogására is. Az orsó nagy kapacitású, és könnyen kezeli a vastagabb zsinórokat is, ami egy nagyon fontos szempont a feeder horgászat során. A BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó egy nagyon sokoldalú orsó, amely számos horgászati technika során használható.

Összességében elmondható, hogy a BENZAR MIX márkájú 'BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó' egy nagyszerű termék minden horgász számára, aki szereti a feeder horgászatot. Ez az orsó megbízható, tartós, könnyű használni és ideális a közepes és nagyobb méretű halak fogásához is. Ha valaki igazán jó minőségű orsót keres a feeder horgászathoz, akkor a BENZAR FEEDER 4500 feeder orsó biztosan megéri a befektetést.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák