CARP EXPERT FEEDER NEO 5000 5+1CS feeder orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20220-500
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,28 mm /200 m

13990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20220-500
Áttétel: 5,5:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: FD és nyeletőfék
Méret: 5000
Orsódob: Könnyített fém
Orsóház anyaga: Extra szilárdságú grafit
Súly: 460 g
Zsinórkapacitás: 0,28 mm / 200 m

Carp Expert Feeder Neo nyeletőfékes orsó

A tetszetős dizájn mögött a minőségi beltartalom is fontos szerepet kapott a CARP EXPERT FEEDER NEO megalkotásakor.
Akik ismerik a Carp Expert Double Speed orsót, tudják hogy egy minőségileg kiváló orsóról beszélünk. A tervezés során ez az orsó volt a kiindulópont, a Feeder Neo létrejöttéhez.

Fém forgácsolt hajtókart kapott az orsó, mely könnyed végszerelék kitekerést tesz lehetővé. Illesztése pontos, nem lötyög, nem kotyog. Az orsó dobja egy sekély dob, melyre nem kell sok 100 méter zsinórt feltekerni, hogy színig tölthessük.

Az orsó egy úgynevezett Runner rendszerű, tehát nyeletőfékes változat, ami azt jelenti, hogy a fékerőt egy kapcsoló segítségével gyorsan tudjuk változtatni. Azonban ezt ne használjuk fárasztás közben. Csakis akkor, amikor le van téve a horgászbotunk az állványra és kapásra vár. A nyeletőfék fékerejét az orsó hátsó részén található szabályozóval tudjuk állítani.

Az orsó áttétele 5,5:1-hez, ami igen gyors szerelék bevontatást tesz lehetővé. 5 csapágy biztosítja a sima futást és a precíz működést, az orsó tűgörgős visszaforgásgátlóval rendelkezik, így az orsó hajtókarjának megállításával, a rotor nem fog hátrafelé elmozdulni, így kisebb a gubancolódás veszélye.

Elsősorban feeder horgászatra ajánljuk, így aknázhatjuk ki legjobban az orsó adta lehetőségeket.

A CARP EXPERT FEEDER NEO 5000 5+1CS egy igazán kiváló minőségű orsó, amely a horgászok számára kínálja a legjobb élményt és segít nekik a halak fogásában. Ez az orsó kifejezetten a feeder horgászoknak készült, akik szeretnék a legjobbat kihozni a horgászataikból.

Az orsó kialakítása kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiával gyártják. Ez az orsó egy igazi műszaki csoda, amely minden horgász számára megkönnyíti a halak fogását. A CARP EXPERT FEEDER NEO 5000 5+1CS orsó egy nagyon könnyű és kompakt méretű orsó, amely könnyen kezelhető és szállítható.

Az orsó mérete 5000, ami azt jelenti, hogy nagy számú zsinórt képes befogadni. Ezzel az orsóval könnyen és hatékonyan horgászhatunk a víz mélyebb részein is, ahol a nagyobb halak tartózkodnak. Az orsó 5+1 csapágyazással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyon sima és könnyű a horgászat, és a zsinór könnyen kijön a orsóból.

Az orsó nagyon precíz és megbízható, így a horgászoknak nincs szükségük aggódniuk a halakat visszaengedve. Az orsó számos előnyt kínál a horgászok számára, például a könnyű kezelhetőséget, a nagy sebességet és a nagy számú zsinórt, amelyet befogad.

Az orsó kialakítása kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon tartós. A CARP EXPERT FEEDER NEO 5000 5+1CS orsóval horgászni egy igazi élvezet, és a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb minőségű orsót választották.

Végső soron, a CARP EXPERT FEEDER NEO 5000 5+1CS orsó egy fantasztikus termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ez az orsó segít a horgászoknak, hogy a legjobbat hozzák ki a horgászataikból, és segít nekik a halak sikeres és könnyű fogásában. A CARP EXPERT FEEDER NEO 5000 5+1CS orsóval horgászni egy igazi élmény.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.04

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák