CARP EXPERT FEEDER NEO 6000 5+1CS feeder orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20220-600
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,30 mm /220 m

15490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20220-600
Áttétel: 5,5:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: FD és nyeletőfék
Méret: 6000
Orsódob: Könnyített fém
Orsóház anyaga: Extra szilárdságú grafit
Súly: 490 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 220 m

Carp Expert Feeder Neo nyeletőfékes orsó

A tetszetős dizájn mögött a minőségi beltartalom is fontos szerepet kapott a CARP EXPERT FEEDER NEO megalkotásakor.
Akik ismerik a Carp Expert Double Speed orsót, tudják hogy egy minőségileg kiváló orsóról beszélünk. A tervezés során ez az orsó volt a kiindulópont, a Feeder Neo létrejöttéhez.

Fém forgácsolt hajtókart kapott az orsó, mely könnyed végszerelék kitekerést tesz lehetővé. Illesztése pontos, nem lötyög, nem kotyog. Az orsó dobja egy sekély dob, melyre nem kell sok 100 méter zsinórt feltekerni, hogy színig tölthessük.

Az orsó egy úgynevezett Runner rendszerű, tehát nyeletőfékes változat, ami azt jelenti, hogy a fékerőt egy kapcsoló segítségével gyorsan tudjuk változtatni. Azonban ezt ne használjuk fárasztás közben. Csakis akkor, amikor le van téve a horgászbotunk az állványra és kapásra vár. A nyeletőfék fékerejét az orsó hátsó részén található szabályozóval tudjuk állítani.

Az orsó áttétele 5,5:1-hez, ami igen gyors szerelék bevontatást tesz lehetővé. 5 csapágy biztosítja a sima futást és a precíz működést, az orsó tűgörgős visszaforgásgátlóval rendelkezik, így az orsó hajtókarjának megállításával, a rotor nem fog hátrafelé elmozdulni, így kisebb a gubancolódás veszélye.

Elsősorban feeder horgászatra ajánljuk, így aknázhatjuk ki legjobban az orsó adta lehetőségeket.

A CARP EXPERT FEEDER NEO 6000 5+1CS feeder orsó egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretik a precíz, hatékony és professzionális horgászatot. Ez az orsó garantáltan nem fog csalódást okozni mindazoknak, akik szeretik a magas minőséget és a tartósságot.

Az orsó mérete 6000, amely a nagyobb halak fogásához tökéletesen megfelelő. Az orsó 5+1 csapágyas rendszerrel van ellátva, amely garantálja a sima működést és a könnyű kezelhetőséget. Az orsó maximális terhelése 8 kg, így bátran nekivághatsz a nagyobb halaknak is.

Az orsó tervezése során a Carp Expert mérnökei kiemelt figyelmet fordítottak a könnyű kezelhetőségre és a hatékonyságra. Az orsó kialakítása ergonomikus és kényelmes fogást biztosít, így hosszú órákon át is horgászhatsz anélkül, hogy fáradt lennél.

Az orsó szerkezete erős és tartós, így nem kell aggódni a sérülések miatt. Az orsó talpa alumíniumból készült, amely garantálja a stabilitást és a tartósságot. Az orsó rotorja és a dob pedig grafitból készült, amelynek köszönhetően könnyű és strapabíró.

Az orsó fékrendszere hatékony és precíz. A rendszer finom beállítása lehetővé teszi, hogy a horgász minden helyzetben ellenőrzése alatt tartsa a halat. A rendszer tökéletesen működik akár nagyobb halaknál is, így a horgászok bátran nekivághatnak a nagy kalandoknak.

A Carp Expert orsója könnyű és hatékony, amely garantálja a hatékony horgászatot. Az orsóval könnyedén dobhatunk akár nagyobb távolságokra is, így a halakat gyorsan és hatékonyan lehet befogni.

Összességében a CARP EXPERT FEEDER NEO 6000 5+1CS feeder orsó egy igazi kincs a horgászok számára. Az orsó kiváló minősége, tartóssága és hatékonysága garantáltan megfelel azoknak a horgászoknak, akik szeretik a kihívásokat és a magas minőséget. Ha szeretnéd, hogy a horgászat igazi élmény legyen, akkor vásárold meg a CARP EXPERT FEEDER NEO 6000 5+1CS feeder orsót, és élvezd a halak fogásának élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.28

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák