ARNO INTRUDER FEEDER 6000 feeder orsó

Készleten
Cikkszám: EF-20113-600
Gyártó: ARNO
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,34 mm /120 m

7990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20113-600
Áttétel: 4,7:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 6000
Orsódob: Sekély fém dob
Súly: 411
Zsinórkapacitás: 0,34 mm /120 m
Szerencsére, ha már egy modern feeder orsót szeretnénk vásárolni, nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Az Intruder Feeder 6000 is egy megfizethető orsó, mellyel megfizethetetlen élményekben lehet részünk. Egy light, medium-light, medium, medium-heavy horgászbotra hibátlan választás ez az orsó. Dob átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla, és az orsón való tárolás során ne legyen olyan, mint a rugó. Könnyített, sekély fém dob, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. Ide tartozik a csapágyazott zsinórvezető görgő, ami minimális terhelésre is már forog és nagy terhelésre sem áll meg. A felkapókar, esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A fék hangja elég hangos, sok olyan horgász van, akik ezt kifejezetten előnyként tartják számon. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával. Összességében egy kellemes feeder orsó, ami teljes mértékben kielégíti az átlagos hétköznapi pecák igényeit. Sőt még erősebb match botokon is bevethetjük, vagy használhatjuk rablózni is.

Az ARNO INTRUDER FEEDER 6000 feeder orsó egy nagyon hasznos eszköz a horgászok számára, akik szeretik a feeder horgászatot. Ez az orsó nagyon könnyű és kényelmes a kezelése, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan dobjanak a halakhoz.

Az ARNO INTRUDER FEEDER 6000 feeder orsó egy nagyon erős és strapabíró termék, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. Ez az orsó rendkívül stabil és megbízható a használat során, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan kezeljék a halakat.

Ez az orsó nagyon könnyű, így a horgászok könnyen és kényelmesen használhatják. Az orsó nagy méretű, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak a halakhoz. A nagy méretű orsó nagyon fontos a feeder horgászat során, mert lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű csalit és etetőanyagot használjanak.

Az ARNO INTRUDER FEEDER 6000 feeder orsó nagyon könnyen állítható, így a horgászok könnyen állíthatják a húzóerőt és az orsó sebességét a halak méretének és típusának megfelelően. Az orsó nagyon stabil és megbízható, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és erőteljesen horgásszanak a halakat.

Az ARNO INTRUDER FEEDER 6000 feeder orsó mérete 6000, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű csalit és etetőanyagot használjanak, és nagyobb távolságra dobjanak a halakhoz. Az orsó mérete nagyon fontos a feeder horgászat során, mert lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és eredményesen horgásszanak a halakat.

Összességében az ARNO INTRUDER FEEDER 6000 feeder orsó egy nagyon jó minőségű termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és eredményesen horgásszanak a halakat. Az orsó nagyon stabil és megbízható, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és kényelmesen használják. Ha szeretsz feeder horgászni, akkor ez az orsó nagyon hasznos eszköz lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.51

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák