Kamasaki Elite Feeder 6000 feeder orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20856-600
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,20 mm / 200 m

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20856-600
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 3+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 6000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 445 g
Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 200 m

Kamasaki Elite Feeder 6000 orsó

A feeder horgászat során használhatunk nyeletőfékes és hagyományos elsőfékes orsókat is. Ez utóbbi kategóriába tartozik a KAMASAKI ELITE FEEDER, mely kivitelében mégis eltér egy kicsit a megszokottól.

Az orsóra egy kivételesen nagy dob került, melynek több oka is van:

A nagyméretű dobról könnyebben pörög le a zsinór, ezáltal hosszabb dobások érhetőek el. Ehhez azonban a botnak rendelkeznie kell az átlagostól nagyobb keverőgyűrűvel, hogy a nagy átmérőben lefutó zsinórnak ne kelljen rövidtávon összeszűkülnie. A nagyméretű dob hozzájárul a végszerelék gyors bevontatásához is, a hajtókar teljes elfordításával 95 cm zsinórt húzunk be. Anyaga alumínium, amely amellett, hogy szilárd és kopásálló, igen könnyű fém. Nyugodtan használhatjuk az orsót fonott zsinórral, nem fog károsodást szenvedni az orsó dobja és a zsinór sem.

Az orsóház anyaga nagy keménységű grafit, mely kellő tartást biztosít a belső szerkezetnek. A hajtókar anyaga fém, mely stabillá teszi még a nagy súlyok bevontatását is.

A fék a már jól ismert soklamellás elsőfék, mely még nagy fékerőn is a kellő terhelés alatt könnyedén, lazán indul meg, elő sem fordulhat az a rángatózás, letapadás, amely régebbi orsóknál bizony problémát okozott.
A sekély dobnak köszönhetően nem kell sok száz métert feltekernünk a megfelelő vastagságból, sok esetben elég lesz 150-200 méter.
Mindenkinek ajánljuk, aki picivel magasabb szintre akarja emelni megszerzett feeder tudását és elrugaszkodva az alapoktól megérett benne az igény egy minőségibb felszerelésre.

A Kamasaki Elite Feeder 6000 feeder orsó egy olyan horgászorsó, amelyet kifejezetten a feeder horgászok számára terveztek. Ez a kiváló minőségű orsó biztosítja, hogy minden horgászat során a legjobb teljesítményt érheted el, és megkönnyíti a halak megfogását.

Ez a Kamasaki orsó rendkívül erős és tartós, így a horgászok bármilyen kihívást elfogadhatnak vele szemben. A csúszókapcsoló rendszer lehetővé teszi, hogy a halakat simán és könnyen kifogd, és a pontyokat sem kell attól tartani, hogy elszakítják a vonóereket.

A Kamasaki Elite Feeder 6000 orsó mérete 6000-es, ami azt jelenti, hogy egy nagy méretű orsóról van szó, amely tökéletes a nagyobb halak megfogásához. Ez az orsó ellenálló és strapabíró, így megbízható társad lehet bármilyen horgászati kaland során.

A Kamasaki Elite Feeder 6000 orsó tökéletes választás a feeder horgászok számára, akik szeretnék megfogni a legnagyobb halakat. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készül, amelyek biztosítják a megbízhatóságot és a tartósságot. A rugalmas és sima csúszókapcsoló rendszer lehetővé teszi, hogy a halakat könnyedén megfogjuk, és a nagyobb halakat sem kell attól tartani, hogy elszakítanak majd valamit.

A Kamasaki Elite Feeder 6000 orsóval a horgászok mindenféle halat megtalálhatnak, a pontyoktól a sügérig. Az orsó könnyen kezelhető és használható, így nem kell aggódnod a bonyolult beállítások miatt. Az orsó nagy mérete és erős kialakítása miatt a nagyobb halakat is könnyedén megfoghatod vele, és a horgászat során bármilyen kihívást könnyedén elfogadhatod.

Összességében elmondható, hogy a Kamasaki Elite Feeder 6000 feeder orsó kiváló választás minden feeder horgász számára. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készül, amelyek biztosítják a megbízhatóságot és a tartósságot. A nagy méretű orsóval a horgászok könnyedén megtalálhatják a nagyobb halakat, és megbízhatóan megfoghatják őket. Ha szereted a feeder horgászatot, akkor a Kamasaki Elite Feeder 6000 orsóval nem nyúlhatsz mellé!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.82

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák