PRESTON INTENSITY 620 FEEDER REEL feeder orsó

Külső raktáron
Cikkszám: TM-P0010026
Gyártó: PRESTON
Szállítás: 1-5 munkanap

72150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A PRESTON INTENSITY 620 FEEDER REEL feeder orsó a horgászat egyik legfontosabb eszköze, amelyet minden horgásznak ajánlunk. Ez az orsó a PRESTON márka újabb fejlesztése, amelynek tervezése során a horgászok igényeit és kéréseit vették figyelembe.

Az orsó mérete 620-as, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhető és kényelmes használatot biztosít. Az orsó súlya mindössze 360 gramm, így nem terheli meg a horgász karját, és hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható. Az orsó tervezése során a PRESTON mérnökei a legújabb technológiákat használták, amelyek lehetővé teszik a maximális teljesítmény elérését.

Az orsó csapágyai kiváló minőségűek, amelyek garantálják a sima és könnyű tekerést. Az orsó fém váza és fém dobja a tartósságot és a stabilitást biztosítja, így az orsó hosszú élettartamú és ellenálló.

Az orsó tekercse könnyen cserélhető, ami lehetővé teszi a gyors és egyszerű kötélcsere folyamatát. Az orsó különlegessége a hajtókar, amely a legjobb minőségű anyagokból készült, és könnyen finomhangolható a horgász igényeinek megfelelően.

Az orsó kiválóan alkalmas feeder horgászatra, amely magában foglalja a finom és a nehéz etetőkosár használatát is. Az orsó tekerése sima és könnyű, így a horgász mindig pontosan tudja, milyen mélységben tartózkodik a hal.

Az orsó könnyű és kényelmes használatot biztosít, és a PRESTON márka nevével fémjelzett, így a horgász biztos lehet abban, hogy a legjobb minőségű terméket vásárolja.

Véleményünk szerint a PRESTON INTENSITY 620 FEEDER REEL feeder orsó minden horgász számára ajánlott, aki szeretne egy könnyű, kényelmes és tartós orsót vásárolni. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiákat használja, így garantált a maximális teljesítmény és hatékonyság.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák