TRABUCCO KRIUS SW FA 3500 feeder orsó

Készleten
Cikkszám: DM-034-54-350
Gyártó: TRABUCCO
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 3500
34930 Ft 38385 Ft

9% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A TRABUCCO KRIUS SW FA 3500 feeder orsó egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretik a kihívásokat és az extrém körülményeket. A rendkívül erős és tartós kialakításnak köszönhetően ez az orsó az egyik legjobb választás azok számára, akik szeretik a nehéz halakat és a hosszú távú horgászatot.

A TRABUCCO KRIUS SW FA 3500 feeder orsó 6+1 rozsdamentes acél csapágyat tartalmaz, amely biztosítja a sima és hatékony működést. A hajtókar és a dob is rendkívül erős, ami lehetővé teszi a nagyobb terhelést a horgászat során. Az orsó ellenáll a vízben és a korróziónak, így hosszú távú használatra tervezték.

Az orsó mérete 3500, ami azt jelenti, hogy alkalmas közepes és nagyobb méretű halak horgászatához. Az orsó dobja magas minőségű alumíniumból készült, így könnyű, de erős. Az orsókapacitása 0,20 mm-es zsinórral 220 méter, ami elegendő az átlagos horgászathoz.

Az orsó további előnye, hogy rendkívül könnyű kezelni és nagyon pontos. Az orsó kézi hajtókarja könnyen kezelhető, és a finom hangolás miatt pontosan beállítható a horgászat során. A fék rendszer is rendkívül hatékony, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony fékezést a nagyobb halaknál.

A TRABUCCO KRIUS SW FA 3500 feeder orsó minden horgászatot magában foglaló eszköz, amely alkalmas a különböző körülményekhez és halakhoz. Az orsó erős és tartós kialakítása lehetővé teszi a horgászatot a nehéz körülmények között is. Az orsó további előnye, hogy nagyon könnyű kezelni és nagyon pontos, ami nagyon fontos a sikeres horgászathoz.

Összefoglalva, ha egy erős és tartós feeder orsót keresel, amely alkalmas a nehéz halak horgászatához, akkor a TRABUCCO KRIUS SW FA 3500 feeder orsó a legjobb választás számodra. Az orsó kiváló minőségű összetevőkből készült, és biztosítja a sima és hatékony működést. A könnyű kezelhetőség és a pontos beállítás lehetővé teszi a nagyobb halak horgászatát is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák