TRABUCCO KRIUS SW FA 5500 feeder orsó

Külső raktáron
Cikkszám: DM-034-54-550
Gyártó: TRABUCCO
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5500

41040 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A TRABUCCO KRIUS SW FA 5500 feeder orsó egy olyan nagyszerű eszköz, amelyet a horgászok mindenhol használhatnak. Ez a termék kiváló minőségű alkatrészekből készült, és egyike a legjobban szerkesztett orsóknak a piacon. A TRABUCCO márka híres a minőségi termékeikről, és ez az orsó sem kivétel.

Ennek az orsónak a legnagyobb előnye, hogy rendkívül könnyű és kényelmes használni. Az orsó mérete tökéletes azoknak a horgászoknak, akik szeretnek könnyen és gyorsan mozogni a vízparton, és akiknek fontos, hogy az eszközeik minél kevésbé legyenek terhesek.

Az orsó kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és gyorsan cseréljenek zsinórt, így nincs szükség arra, hogy a horgászok azon aggódjanak, hogy a zsinórjuk megszakad vagy elszakad a halak harapása közben. Az orsó rendkívül erős és tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a sérülések miatt.

Az orsó mérete nagy előnye, mivel a horgászok könnyedén és kényelmesen tárolhatják és szállíthatják az eszközüket. Az orsó mérete kiválóan alkalmas a halak nagyobb méretű táplálásához is, amelyeket a horgászok foghatnak a vízpartokon.

Az orsó tervezése és kialakítása magában foglalja a legjobb anyagokat és technológiákat, amelyek biztosítják, hogy az orsó rendkívül tartós és erős legyen. Az orsó könnyen és egyszerűen kezelhető, és nagy előnye, hogy könnyen karbantartható.

A TRABUCCO KRIUS SW FA 5500 feeder orsó alkalmas mindenféle horgászatra, és tökéletesen megfelel a kezdő és a profi horgászoknak egyaránt. Az orsó mérete 5500, ami azt jelenti, hogy 5500 méternyi zsinór befogadására képes.

Összességében azt mondhatjuk, hogy a TRABUCCO KRIUS SW FA 5500 feeder orsó a legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a könnyű és kényelmes eszközöket, és akik szeretnék élvezni a horgászatot a legjobb minőségben. Ez az orsó rendkívül tartós, erős és könnyen kezelhető, és biztosítja, hogy a horgászok a legjobb élményeket kapják a vízpartokon.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.66

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák