KOÓS SZÉRIA BANAX SI 7000P 6BB CNC KARRAL harcsázó orsó

Készleten
Cikkszám: EF-21601-702
Gyártó: KOÓS
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 7000
Csapágy(ak) száma: 6
Zsinór: 0,52 mm / 240 m

41990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 21601-702
Áttétel: 3,7:1
Csapágy: 6
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 7000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Fém
Súly: 945 g
Zsinórkapacitás: 0,52 mm / 240 m

 

Banax Koós SI7000P harcsázó orsó

Kivitelezéséhez rengeteg tapasztalatra és hozzáértésre volt szükség, erről árulkodik minden apró részlete.
A kiegyensúlyozott, bivalyerős első fékrendszer precízen állítható, ami különösen nagy szerepet kap a fárasztás alatt.

A 6 darab rozsdamentes golyóscsapágy alkalmazása és a remek, lassított áttétel (3.7:1) használata sokkal nagyobb erőátvitelt eredményez.

A kis áttétel a nagyméretű dob alkalmazása miatt egyáltalán nem hátrány. Sőt, további különlegessége ennek a robusztus orsónak a hidegen sajtolt dúralumínium dob. A dupla vastag dobtengely és a zárt, akár a tengervíznek is ellenálló csapágyak garantálják a hosszú élettartamot.

Az orsóra tökéletes működésű letapadásmentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével.

Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrollálható. A nagytestű halak fárasztásakor elengedhetetlen a megbízható felszerelés.

A fémházzal készült orsó nem csak megjelenésében, de minőségében is a felsőkategóriába tartozik.


Az orsóhoz illeszkedő pótdob ide kattintva érhető el.

Ha szeretsz harcsázni, akkor a KOÓS márkájú KOÓS SZÉRIA BANAX SI 7000P 6BB CNC KARRAL harcsázó orsó ideális választás számodra. Ez a kiváló minőségű orsó minden szempontból megfelel a horgászok igényeinek, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek elérni a maximális eredményeket.

Az első dolog, amit észre fogsz venni ebben az orsóban, az a kiváló minőségű anyagok felhasználása. A KOÓS SZÉRIA BANAX SI 7000P 6BB CNC KARRAL harcsázó orsó CNC megmunkált karos alkatrészeket tartalmaz, amelyek nagy pontossággal és tartóssággal rendelkeznek. A magas minőségű rozsdamentes acél görgők és a kiváló minőségű csapágyak további stabilitást és tartósságot biztosítanak.

A KOÓS SZÉRIA BANAX SI 7000P 6BB CNC KARRAL harcsázó orsó kialakítása szintén segíti a horgászokat a hatékony és hatékonyabb halászatban. Az orsó kialakítása ergonomikus, és a CNC megmunkált kar lehetővé teszi a könnyű és precíz beállítást. Az orsó kiváló minőségű, nagy teherbírású zsinórral működik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan kezeljék a nagyobb halakat.

A KOÓS SZÉRIA BANAX SI 7000P 6BB CNC KARRAL harcsázó orsó méretei is figyelemre méltóak. Az orsó 70mm átmérőjű, és 200 méteres zsinórtartó kapacitással rendelkezik. Ez a méret lehetővé teszi a horgászok számára a nagyobb halakhoz való könnyű hozzáférést, és biztosítja, hogy a horgászok mindig képesek legyenek a megfelelő méretű felszerelést használni.

Összességében a KOÓS SZÉRIA BANAX SI 7000P 6BB CNC KARRAL harcsázó orsó egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyabban és hatékonyabban halászni. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű és precíz beállítást. A nagy teherbírású zsinórkapacitás lehetővé teszi a nagyobb halak hatékonyabb és könnyebb kezelését. Mindezek az előnyök együtt teszik a KOÓS SZÉRIA BANAX SI 7000P 6BB CNC KARRAL harcsázó orsót a legjobb választássá a horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.42

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák