Delphin FLAYKA-#3/4 legyező orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: MS-288136075
Gyártó: DELPHIN
Szállítás: 1-5 munkanap
11276 Ft 13266 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

A Delphin FLAYKA fémházas orsó széles dobbal. A mat ezüst színnek köszönhetően nincs róla visszaverődés, így a vízparton nem fogja a halakat riasztani. Jellemzője a nagyon erős és precíz fékrendszer, széles szabályozási tartományban, mely átlagon felüli ebben az árkategóriában. A dob csévérlésnél halk, fékezésnél kellemes csipogó hangot add ki. Az orsó járása nagyon sima, melyről 6 csapágy gondoskodik. A FLAYKA orsó alumínium ötvözete nagyon könnyű, így nem érez fáradságot pisztráng, pér vagy más halak horgászásánál. Az orsót egy nagyon egyszerű belső változtatással jobb vagy bal kezesre tudja cserélni. A 3/4 nagyság a könnyebb és rövidebb botokhoz van, patakokon vagy kisebb folyókon való horgászatra. A 4/5 nagyságot a hosszabb botoknál használatosak, ahol szükség van az elegendő alátét zsinór. Az alsó részen találja a FLAYKA logót. Műszaki paraméterek: Modell: Delphin FLAYKA 3/4 Ajánlott zsinór: 3-4 A dob átmérője: 75mm A dob szélessége: 34mm Csapágyak száma: 6 Súly: 144g Modell: Delphin FLAYKA 4/5 Ajánlott zsinór: 4-5 A dob átmérője: 85mm A dob szélessége: 34mm Csapágyak száma: 1 Súly: 165g

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő felszerelés. Az egyik legfontosabb eszköz a legyező orsó, amely segít a horgásznak könnyedén és hatékonyan kifogni a kívánt halakat. A DELPHIN márkájú 'Legyező orsó Delphin FLAYKA-#3/4' termék az egyik legjobb választás, amely a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget.

Ez az orsó egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony és kényelmes horgászat élményét. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a horgászat során jelentkező igénybevétellel szemben. A Delphin FLAYKA-#3/4 orsó könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, így bármikor és bárhol horgászhatunk vele.

Az orsó mérete 3/4, amely egy ideális méret a legyező orsók között. Ez a méret lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyedén és hatékonyan kezelje az orsót, és a kívánt halakat könnyedén kifogja. A Delphin FLAYKA-#3/4 orsó kiválóan alkalmas a kisebb és közepes méretű halak fogására, de akár nagyobb halakat is könnyedén ki lehet fogni vele.

Az orsó rendkívül érzékeny és precíz, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy pontosan és hatékonyan kezelje a vonalat és a csalit. Az orsó kiválóan alkalmas a legyező horgászat különböző technikáinak alkalmazására, így a horgász a legjobb eredményeket érheti el.

Az orsó kialakításának köszönhetően a horgász számára könnyű a vonal behúzása, és a megfelelő nyomással dolgozhat, így a halak könnyebben kifognak. Az orsó rendkívül megbízható és tartós, így hosszú időn át használható.

A Delphin FLAYKA-#3/4 orsó kiváló választás a horgászat szerelmeseinek, akik szeretnének hatékonyan és kényelmesen horgászni. Az orsó egyedülálló tulajdonságai és előnyei biztosítják a horgász számára a legjobb élményt, és segítenek kifogni a kívánt halakat. A Delphin FLAYKA-#3/4 orsó egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely garantáltan elnyeri a horgászok tetszését és bizalmát.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák