BLACK FIGHTER 4000 MATCH ORSÓ

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20762-450
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,25 mm / 105 m

7990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kiváló minőségű match orsó, a maga kategóriájában.
Cikkszám: 20762-450
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 337 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 105 m

Kiváló minőségű match orsó, a maga kategóriájában.

5+1 csapággyal és könnyített fém dobbal szerelt match orsó.
A finomszerelékes horgászatnál, így a matchezésnél is elengedhetetlen az átlagosnál magasabb minőségű orsó használata.
A precíz, mívesen kialakított belső és a felhasznált óriáslamellák garantálják a zökkenőmentes működést és a letapadásmentes, hatékony fékrendszert.

Elsősorban match horgászoknak ajánljuk, de picker, feeder és egyéb, megbízható orsót igénylő finom szerelékes horgászatok során is eredményesen használható.
 

A BLACK FIGHTER 4000 MATCH ORSÓ egy olyan horgászorsó, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Az orsó számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes lehet beszerezni. A termék egy kiváló minőségű, 6+1 csapágyazású orsó, amely lehetővé teszi a könnyed és kényelmes horgászatot. Az orsó könnyű és ergonomikus kialakítása miatt hosszabb ideig is kényelmesen használható.

Az orsóra egy 4000-es méretet választhatunk, amely alkalmas a kisebb és közepes méretű halak fogására. Az orsó könnyű súlya miatt nagyon könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy fáradtnak érezhetik magukat a horgászat végén. Az orsó csapágyazása pedig biztosítja, hogy a halakat könnyen behúzzuk.

Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetünk benne, hogy hosszú élettartammal rendelkezik. Az orsó használata közben nem kell aggódnunk azért, hogy a halak kárt okoznak az orsóban. Az orsó kialakítása miatt megakadályozza, hogy a zsinór megtörjön, így a horgásznak nem kell aggódnia azért, hogy a halak elszakítják a zsinórt.

Az orsó egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül precíz és könnyen állítható. Az orsó beállításai lehetővé teszik, hogy a horgászok szabályozzák az orsó csigáját és a féket, így a halakat könnyedén lehet behúzni. Az orsó nagyon könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell túl sok időt tölteniük az orsó beállításainak finomításával.

Az orsó ergonomikus kialakítása miatt kényelmesen használható akár órákon keresztül is, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy fáradtnak érzik magukat. Az orsó egyik legjobb tulajdonsága, hogy nagyon könnyű, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy nehéz lesz számukra.

Összességében a BLACK FIGHTER 4000 MATCH ORSÓ kiváló választás minden horgász számára, aki szereti a könnyű és kényelmes horgászatot. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, precíz és könnyen állítható, és nagyon könnyű kezelni. Ha egy kiváló minőségű, megbízható és kényelmes orsót keresel, akkor a BLACK FIGHTER 4000 MATCH ORSÓ tökéletes választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák