CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20124-600
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0,370mm /280 m

22990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20124-600
Áttétel: 4;7:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 6000
Orsódob: Alumínium + Grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 470 g
Zsinórkapacitás: 0,370mm / 280 m

Innováció és megbízhatóság egy orsóban!

A Carp Expert Bite Indicator különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik! Az erőforrás 1 db A23-as elem. (nem tartozéka az orsónak) Nincs szükségünk tovább külön elektromos kapásjelzőre! Az orsó maga egy klasszikus kivitelű nyeletőfékes orsó, mely jól össze van rakva, annyira masszív, hogy csak a modern kinézetéről tudjuk megállapítani, hogy a fogyasztói társadalom egy terméke. Masszív grafit házban kapott helyet a meghajtás. Az orsóra fém hajtókar és fém dob került. A pótdob anyaga grafit. A fém dobon masszív fém kör klipsz található, a pótdobon a hagyományos műanyag háromszög. A dob átmérője 60 mm, magassága 25 mm. A dob alatti műanyag szoknya az egyik leghasznosabb találmány, amit orsóra csak tenni lehet. Mégpedig azért, mert megakadályozza a zsinór beugrását a dob alá. Ez távoli dobásoknál hatalmas előny, nagyon sok bosszúságtól tud megkímélni ez a hasznos kiegészítő. A nyeletőfék a szokásos módon, az orsó hátulján lévő karral és tekerővel állítható. 6+1 csapágy sima futást biztosít, áttétele: 4,7:1 Méretéből és tulajdonságaiból adódóan tökéletesen alkalmas bojlis felszerelésre, hagyományos összeállításra, de nagy favorit lesz rablóhalas pecákon is, ahol a minimális felszerelést támogatja ez a 2 in 1 megoldás! Azoknak ajánljuk az orsót, akik a klasszikus minőség mellett szívesen kipróbálják az innovatív megoldásokkal ellátott termékeket.

A CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű horgászorsó, amely a halászok számára kínálja a legjobb élményt a horgászat során. Ez a termék minden olyan szempontból kiváló, amelyeket a halászok keresnek egy orsóban. A CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 egy robusztus, erős és tartós orsó, amely a horgászok számára kényelmes és hatékony horgászatot biztosít.

A CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 orsó mérete 6000, amely egy közepes méretű orsót jelent. Ez azt jelenti, hogy ezt az orsót könnyedén használhatod a kisebb és közepes méretű halak fogásához. Az orsó mérete lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen kezeljék az orsót, miközben az megfelelő teljesítményt nyújt.

Az orsó teste és rotorja kiváló minőségű alkatrészekből készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak. Az orsóban nyolc csapágy található, amelyek sima és könnyed mozgást biztosítanak. A CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 orsó egy nyeletőfékes orsó, amelynek fékrendszere nagyon hatékony és könnyen állítható. A nyeletőfékes rendszer lehetővé teszi a horgászok számára a halak könnyű és biztonságos fogását.

Az orsó kiváló minőségű dobja biztosítja a hosszú dobóképességet és a pontos célfogást. Az orsó hajtókarja kiváló minőségű és tartós, amely lehetővé teszi a horgászok számára a könnyű és hatékony horgászatot. Az orsó fém dobja és a hajtókarja könnyű és tartós anyagból készült, amely lehetővé teszi a hosszú élettartamot.

Az orsó ergonomikus fogantyúja kényelmes és sima fogást biztosít, amely lehetővé teszi a hosszú órákig tartó horgászatot is. Az orsó kicsi és könnyű, ami lehetővé teszi a hordozhatóságát a horgászat során. A CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 orsó könnyen használható és könnyen karbantartható.

Összefoglalva, a CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű orsó, amely minden szempontból megfelel a halászok elvárásainak. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből áll, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak. A nyeletőfékes rendszer hatékony és könnyen állítható. Az orsó dobja és hajtókarja könnyű és tartós, amely lehetővé teszi a hosszú élettartamot. Az orsó kényelmes és sima fogást biztosít, amely lehetővé teszi a hosszú órákig tartó horgászatot is. A CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 orsó egy igazi érték a pénzedért, és biztosan nem fog csalódást okozni a horgászat során!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.61

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák