CARP EXPERT LONG CAST METHOD RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó

Készleten
Cikkszám: EF-20129-600
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0,30 mm/280 m

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20129-600
Áttétel: 5.2:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 6000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 477 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 280 m

Carp Expert LC Method 6000 orsó

Az EnergoTeam CXP szériájának tagja ez a Long Cast Method 6000 nyeletőfékes távdobó orsó. A mai közkedvelt method és feeder technikák minden igényét kielégíti, mindezt LC kivitelben, magyarul távdobó verzióban, amivel az akár 100 méternél távolabbi helyek is elérhetőek, megfelelő dobótechnika és egy jól kiválasztott monofil főzsinór kíséretével. (0,22-0,25mm-es az ajánlott méret)

A megfelelő súlyt lehetővé tevő grafit testben 6+1 csapágy kapott helyet, az áttétele pedig 5.2:1. A könnyed futás mellett, letapadásmentes elsőfékkel lett szerelve az orsó.

A dob és a hajtókar fém anyagból készült, a karon lévő fogó rész pedig megnövelt kialakítású, a nagyobb súlyok kitekerésére is tökéletesen alkalmas lesz az eszköz.

A műszaki jellemzői mellett, hátsó nyeletőfékkel is lett szerelve, mely előnyeit éjszakai horgászatok során is kiemelten élvezhetjük, de univerzális használhatóságából eredően, egy rablóhalas pecán is kitűnő társ lehet a bekapcsolt nyeletőfék. A fém dobon masszív fém kör klipsz található,

Mindent egybevéve, egy jó ár-érték arányú orsóról van szó, ami a method és sima feederes technika minden követelményének teljesen megfelel. Univerzális darab, nyeletőfékének köszönhetően rablóhalazni is ajánljuk.

A CARP EXPERT LONG CAST METHOD RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű horgász orsó, amelyet a legigényesebb horgászok számára terveztek. Ez az orsó nem csak könnyű és tartós, hanem kényelmes és könnyen használható is.

Az orsó mérete 6000, így ideális nagyobb halak fogásához. A 4+1 csapágyas rendszer biztosítja a sima és kényelmes használatot, a precíz dobrendszer pedig lehetővé teszi a pontosabb és hosszabb dobásokat. Az orsó maga könnyű, de szilárd felépítésű, ami lehetővé teszi a hosszabb horgászatokat is anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat.

A CARP EXPERT LONG CAST METHOD RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egyedülálló előnye azonban az, hogy rendelkezik egy hosszabb dobósávval is. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak, ami nagy előnyt jelent a horgászat során. A hosszabb dobósáv lehetővé teszi, hogy a halakat messzebbre dobjuk, így több halat foghatunk meg egyetlen horgászat alatt.

Az orsó könnyen kezelhető nyeletőfék rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz beállítást, így könnyedén állíthatjuk az orsó ellenállását a halak méretének megfelelően. Az ergonomikus fogantyú kényelmesen illeszkedik a kézbe, így hosszabb horgászatok során sem fogunk fáradni.

A CARP EXPERT LONG CAST METHOD RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó tartós és megbízható. Az orsótest alumíniumból készült, ami ellenáll a korróziónak és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosít. Az orsó több ponton zárt rendszerrel rendelkezik, így a homok és a piszok nem tud bejutni az orsóba, ami megakadályozza az orsó meghibásodását.

Végső soron, a CARP EXPERT LONG CAST METHOD RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű orsó, amely kényelmesen és hatékonyan használható. Az orsó nagy előnye a hosszabb dobósáv, amely lehetővé teszi a nagyobb távolságra történő dobást és nagyobb halak megfogását. Az orsó könnyű, tartós és megbízható, így hosszú élettartamot biztosít. Ha egy minőségi és hatékony orsót keresel, akkor a CARP EXPERT LONG CAST METHOD RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó minden szempontból megfelelő választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.54

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák