CARP EXPERT NEO RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20123-600
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,35 mm / 190 m

13490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20123-600
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 9+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 6000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 427 g
Zsinórkapacitás: 0,35 mm / 190 m

Carp Expert Neo Runner 6000 orsó

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen nyeletőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti, de a rablóhalasoknak is jó alternatívát nyújthat.

A 6000-es mérete kompaktnak mondható, nem túlméretezett, dobja kúposított. Az alábbi módszerekhez biztosít remek megoldást: Method feederezés. Abban az esetben, ha a halak a part közelében táplálkoznak, akkor is kiválóan megállja a helyét. Nem túlságosan nehéz (427 g), így finomabb, könnyebb horgászbottal is használhatjuk. Nem fogja elrontani annak súlyelosztását.

Főként medium és medium-heavy pálcákon fog jó szolgálatot tenni. Hagyományos fenekező, illetve rablóhalas horgászat, akár egy teleszkópos horgászboton. Egyszerű, megbízható szerkezet, így nyugodtan használható hagyományos kétrészes, vagy akár teleszkópos horgászbotokon.

Megfelelő zsinórkapacitása van ahhoz, hogy még vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokkal is bevethessük. Nyeletőfékes funkciója a pontyok húzós kapása mellett, rablóhalas pecákon is jó szolgálatot tehet. Finomabb, vékonyabb bojlis botokon is megállja a helyét.

Ha nem muszály 100 méter felé dobni, de fontos a nyeletőfék, vagy a megbízható szerkezet, akkor miért rontanánk el botunk súlyelosztását indokolatlanul nagy és nehéz orsókkal? Csak tegyük fel a Carp Expert Neo Runner 6000-et és élvezzük a horgászat kényelmét.

A technikai paramétereit tekintve, átlagos áttétellel rendelkezik, megfelelően vastag acél tengellyel és precíz illesztésű hajtókarral. Ha kipróbáljuk ezt az orsót, egyből láthatjuk, hogy mindegyik felsorolt módszerhez és felhasználási módhoz alkalmas lesz, és jól fog szolgálni a vízparton.

Tapasztalattól függetlenül, minden horgásznak megfelelő választást nyújthatnak a Neo széria tagjai.

A CARP EXPERT NEO RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Ez az orsó kifejezetten a karpfogásokra lett tervezve, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy sikeresen és hatékonyan horgásszunk.

Az orsó mérete 6000, amely azt jelenti, hogy nagyobb fogásokra is alkalmas, de nem túl nehéz és kényelmesen használható. Ez az orsó egyaránt alkalmas az úszós és a feeder horgászatra is, így sokoldalúan használható. Az orsó fékrendszerének köszönhetően könnyen kezelhető, és biztosítja a megfelelő ellenállást a halak kifogásakor.

Az orsó háza és dobja egyaránt nagyon erős, és hosszú élettartamot biztosít. A precíziós megmunkálásnak köszönhetően az orsó nagyon simán fut, és a zsinór szépen és egyenletesen tekerhető fel rá. A zsinórkapacitása is nagyon jó, így akár hosszabb távon is horgászhatunk vele anélkül, hogy aggódnunk kellene a zsinór véges mennyisége miatt.

Az orsó kiváló minőségű csapágyakkal van felszerelve, amelyek garantálják a sima futást és a hosszú élettartamot. A csapágyak tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így az orsó nagyon stabil és biztonságosan használható. Emellett az orsó rendkívül könnyen karbantartható, és egyszerűen tisztítható, így hosszú távon is élvezhetjük használatát.

Az orsó egyéb előnyei közé tartozik a könnyű súlya, a kényelmes fogása, és a modern és vonzó design. Az orsó szép, fekete színű, és kiváló minőségű anyagokból készült. Ez az orsó ideális választás minden olyan horgásznak, aki szeretne kényelmesen és hatékonyan horgászni, és egy megbízható, kiváló minőségű eszközre van szüksége.

Összességében, a CARP EXPERT NEO RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely sok előnnyel rendelkezik. Ez az orsó egyaránt alkalmas az úszós és a feeder horgászatra is, és garantálja a sima futást, a kényelmes használatot, és a hosszú élettartamot. Ha szeretnél egy olyan orsót, amely minden karpfogásnál segítségedre lesz, akkor a CARP EXPERT NEO RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.49

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák