CARP HUNTER ALFA METHOD FEEDER RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20921-060
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,30 mm/ 280 m

6790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20921-060
Áttétel: 5.2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 6000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 409 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm/ 280 m
Carp Hunter Alfa Method Feeder Runner 6000 Az ET Carp Hunter széria, kedvelt, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező termékei között került be a kínálatba az Alfa Method Feeder Runner 6000-es méretű orsó. A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. A külső dizájn az anyagából adódó fekete mellett, zöld berakásokat kapott, ami remek összképet eredményez. Az orsó áttétele 5.2:1 és emellett 2 csapággyal lett szerelve a megfelelő futás édekében. Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról. Az orsóhoz járó dobra 30-as zsinórból, akár 280 méter is ráfér, így egy vékonyabb főzsinórral nem okoz gondot a távolabbi helyek meghorgászása, elérése sem. A termék kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is tökéletes univerzális megoldás, ha a választás során előtérbe kerül a jó ár-érték arány.

A CARP HUNTER ALFA METHOD FEEDER RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet bármely horgász örömmel használna. Egy olyan orsóról van szó, amelyet kifejezetten a method feeder horgászat során használnak, így azoknak a horgászoknak ajánlott, akik szeretik a precíz és hatékony módszereket.

Az orsó mérete 6000, így a nagyobb méretű halak sem okozhatnak problémát. Az orsó kialakítása és anyaga garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az orsó rendkívül erős és masszív, de ugyanakkor nagyon könnyű is, így hosszú távú használat során sem okoz fáradtságot a horgásznak.

Az orsó beállítása nagyon egyszerű, így a kezdő horgászok is könnyen megtanulhatják használni. Az orsó nyeleőfék rendszere precíz, így a halakat könnyen lehet vezetni, és a fárasztás is gyorsabbá válik. Az orsó kiválóan alkalmas a hosszú dobásokra is, így a horgászok könnyen tudnak távoli pontokra dobni.

Az orsó kialakítása és anyaga biztosítja a precíziós dobásokat, így a horgászok könnyen tudnak a kívánt pontokra dobni. Az orsó magassága és súlya is kiválóan megfelel a horgászok igényeinek, így a horgászok a legjobb eredményeket érhetik el a vízen.

A CARP HUNTER ALFA METHOD FEEDER RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egy igazán kiváló termék, amelyet bármely horgász szívesen használna. A termék minősége és teljesítménye kiemelkedő, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb eredményeket érik el a vízen. Ha te is a legjobb minőséget keresed, akkor a CARP HUNTER ALFA METHOD FEEDER RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó a legjobb választás a számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.54

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák