Carp Expert NEO WINDFORCE 5000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20758-500
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0.35 - 195m

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Neo széria, Windforce 5000. Univerzális nyeletőfékes kivitelű orsó. Megkapó küllem, matt fekete dizájnt kapott dob és orsótest. Sok feederes és akár bojlis horgász kedvelt eszköze lehet.
Cikkszám: 20758-500
Áttétel: 5.2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 5000
Orsódob: fém
Orsóház anyaga: grafit
Súly: 461 g
Zsinórkapacitás: 0.35 - 195m

Carp Expert Neo Windforce 5000.

A CXP Neo szériájának legújabb változata, amely 5000-es méretben került forgalomba.

Nyeletőfékes kivitelű orsó, mely tökéletes választás feeder és bojlis módszerhez is, de ezt a rendszert a rablóhalas - süllős horgászok is rendkívül kedvelik.

Mérete miatt medium botoktól kezdve, 360-390 cm-es heavy botokon is univerzálisan használható. Az orsó külleme rendkívül megkapó, matt fekete festést kapott, mellé egy fekete 0.20-0.25 ös méretű zsinórt választva, igazán jól fest kívülről - de akár egy újdonságnak számító Purple damillal is különleges lehet.

Az akadásmentes futásért 5+1 csapágy gondoskodik a testen belül, a dob és a stabil hajtókar fémből készült, ellenáll a nagyobb súlyok erőhatásainak, áttétele: 5.2:1. A nyeletőfék mellett, első precíz fékrendszerrel lett ellátva, ami megeflelő beállítás mellett, folyamatosan adagolja a zsinórt fárasztás közben, minimalizálva a halvesztést.

Aki egy megbízható matt fekete nyeletőfékes orsót keresett, Ő a Neo WF 5000-ben nem fog csalódni.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert NEO WINDFORCE 5000 nyeletőfékes orsó' egy olyan kiváló minőségű horgászorsó, amely a legkeményebb körülmények között is megbízhatóan teljesít. A termék kialakításánál a legjobb anyagokat használták fel, így a hosszú élettartam és a kiváló minőség garantált.

Az orsó mérete a 5000-es, ami azt jelenti, hogy 150 méter horgászzsinórt képes befogadni. Ez a méret tökéletesen megfelel a nagyméretű halak horgászatához, mivel elegendő hely van a zsinór tárolásához, és az orsó ereje is tökéletesen megfelel az ilyen méretű halak fárasztásához.

Az orsó előnyei között kiemelkedő a rendkívül pontos és jól beállítható nyeletőfék, amely lehetővé teszi a halak finomabb fárasztását. Emellett az orsó rendkívül sík futása és a precízen működő görgők garantálják, hogy a zsinór simán és akadásmentesen tekerhető.

Az orsó kialakítása is figyelemre méltó, mivel a könnyű és erős grafit váz könnyűvé teszi az orsót, így kényelmesen és hosszabb időn keresztül is használható. Az orsó ergonomikus fogantyúja pedig biztosítja, hogy a horgász a legkényelmesebben tudjon dolgozni, és hosszabb időn át is fájdalommentesen tartja a kezét.

A CARP EXPERT NEO WINDFORCE 5000 nyeletőfékes orsó további előnye, hogy a könnyen kezelhető orsófék kijelzőn megjelenik az aktuális fékerősség, amely lehetővé teszi a finomhangolást és a maximális halbiztonságot. A nagy sebességű áttétel pedig lehetővé teszi, hogy a zsinórt gyorsan és könnyen visszatekerjük az orsóra.

Összességében a CARP EXPERT NEO WINDFORCE 5000 nyeletőfékes orsó egy olyan kiváló minőségű termék, amelynek minden tulajdonsága a horgászok kényelmét, biztonságát és hatékonyságát szolgálja. Az orsó magas minőségi színvonala és a kiváló műszaki paraméterei miatt a legjobb választás a nagyméretű halak horgászatához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.76

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák