Carp Expert PRO LONG CAST RUNNER 8000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20113-800
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 8000
Csapágy(ak) száma: 7+1
Zsinór: 0,30 mm / 460 m

30990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20113-800
Áttétel: 4.1:1
Csapágy: 7+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 8000
Orsódob: Alumínium + Grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 637 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 460 m

Carp Expert Pro Long Cast Runner orsó

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen LC, távobó nyeletőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti.

A mai modern pontyhorgászat egyik sarkallatos pontja lett mára a távoli horgászat. Sok horgászhelyen 100-150 métert kell dobni a megfelelő törés vagy nádas, a jó haltartó helyek eléréséhez. A behordás is egy alternatíva, e helyek eléréséhez, az orsó nagy zsinórkapacitású dobja erre is teljesen alkalmas, de akinek nem áll rendelkezésére csónak, az Ő számára csak a dobós peca jöhet szóba, amihez is egy heavy feeder vagy bojlis pálcával kiegészülve, elérhetőek ezek a távlatok.

Fontos kiemelni a nagyobb keverőgyűrűs botok használatát távdobáshoz, mivel kisebb ellenállást generálnak dobás közben.

Az orsóház anyaga extra keménységű grafit, mindezt egy gyönyörű fekete külső dizájnban összehangolva, a külsejére nem lehet panasz, rendkívül impozáns darab.

Az alap dob anyaga alumínium, a pluszban hozzá járó dob pedig grafit. A fém dobon természetesen a klipsz is tartós fém, melynek használata garantálja a pontos, egy helyre történő horgászatot.

Zsinórkapacitása kiemelkedő, 0,30-as damilból akár 460 méter is a dobra csévélhető, behúzós pecáknál ez jól fog jönni. Ergonómikus, erős fém hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen kitekerhetőek, még a nehezebb végszerelékek is.

7+1 csapágy biztosítja a rendkívül sima futást, melyek nagy része a masszív grafit házban kapott helyet, a meghajtással együtt. Elsőfékes modell, mely párosul egy hátsó nyeletőfékkel, melynek használata növelni tudja a horgászat komfortját.

Áttétele: 4,1:1, ami nagy dob átmérővel párosulva jelentős mennyiségű zsinórt húz be egy tekerésre (90 cm). Külön kiemelendő tulajdonságai között szerepel a lassú dobemelés.

Ennek köszönhetően a zsinór menetei gyönyörűen egymás mellé kerülnek, ezáltal dobás során azok nem keresztezik egymást, így szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Biztosított a hosszú és pontos dobások kivitelezhetősége.

Bojlis vagy heavy feederekhez szuper választás a termék, ha 100 méter felett lehet a keresett, nagyobb halakat megtalálni.

A CARP EXPERT PRO LONG CAST RUNNER 8000 nyeletőfékes orsó kiváló minőségű és nagyon megbízható horgászati eszköz. Ez az orsó rendkívül sokoldalú, és kiválóan alkalmas mind az álló- mind az áramlatos vízben történő horgászatra.

Az orsó egyik legfontosabb előnye az, hogy rendkívül hosszú dobásokra képes. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet akkor, ha a halak távolabb tartózkodnak a parttól. Az orsó nagy méretű dobja lehetővé teszi a horgász számára, hogy messzebbre dobjon, mint az átlagos orsóval.

Ezenkívül az orsó rendkívül erős és tartós, ami nagyon fontos szempont a horgászat során. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és a legjobb minőségű alkatrészeket használták az összeszereléshez, így biztos lehet abban, hogy az orsó hosszú élettartammal rendelkezik.

Az orsó egy másik fontos előnye az, hogy rendkívül sima és könnyen használható. Az orsó kiváló minőségű görgővel van ellátva, amely sima működést biztosít, és könnyen kezelhető. Az orsó könnyen állítható, így könnyedén beállíthatja a megfelelő feszítést a vonalhoz.

A CARP EXPERT PRO LONG CAST RUNNER 8000 nyeletőfékes orsó méretei is nagyon előnyösek. Az orsó mérete 8000, ami azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű vonalat lehet feltekerni rá. Ez nagyon fontos, ha nagyobb halakat akarunk fogni, és több vonalra van szükségünk ahhoz, hogy biztonságosan megfogjuk őket.

Az orsó kialakítása is nagyon praktikus és könnyen kezelhető. Az orsó ergonomikus fogantyúval van ellátva, amely kényelmes fogást biztosít, és könnyen kezelhető. Az orsó könnyű súlya miatt is kényelmes használatot biztosít.

Összességében a CARP EXPERT PRO LONG CAST RUNNER 8000 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű és nagyon megbízható horgászati eszköz. Az orsó nagy dobós távolságokra képes, nagyobb mennyiségű vonalat képes felvenni, könnyen kezelhető és rendkívül tartós. Ha komolyan gondolja a horgászatot, akkor ez az orsó egy remek választás lehet az Ön számára!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.34

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák