Carp Expert XXL RUNNER 8000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20758-800
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 8000
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0.40 - 280m

21990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert XXL Runner 8000 - Kapitális halak megfogása, sikeres fárasztása, nagy dobástávolságok elérése? Ha te is ezen kérdések mentén kerestél most orsót, akkor ez egy tökéletes választás lesz. 8000-es méret, robosztus kialakítás, fém hajtókar, egy első gyorsfékes, plusz nyeletőfékkel ellátott verzióban.
Cikkszám: 20758-800
Áttétel: 4.1:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Gyorsfék + nyeletőfék
Méret: 8000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 793 g
Zsinórkapacitás: 0.40 mm / 280 m

Carp Expert XXL Runner 8000

A horgászok igényeit követve, a horgászat módszereinek színesedésével egyre nagyobb szerep jut a távoli, 100 m feletti területeken való halak becserkészésére. Több módszer állhat a horgászok repertoárjában, hogy e területeket sikeresen vegyék célpontul.

Az egyik lehetőség a bojlizás szerelmesei által használatos behúzás, ahol a zsinórkapacitás kerül előtérbe az orsó kiválasztásakor. De például, ha rossz az idő vagy nem áll csónak, esetleg etetőhajó rendelkezésre, a bojlisok is a dobálós peca felé nyúlnak. De aki a kapásjelző helyett a rezgőspiccet választja, Ő is kíváló heavy távdobó feederekkel veheti fel a küzdelmet a kapitális halakkal.

Ezekhez a botokhoz, egy kellő méretekkel rendelkező orsó dukál. A CXP Runner 8000 ezekre a célokra megfelelő eszköz. A kapitális halak elérése és megfogása nem privilégium többé.

Dobja hatalmas, nem kell kompromisszumokat kötni, 0.40-es zsinórból is 280m bőven elfér rajta, kisebb méretekből pedig közel dupla ekkora mennyiség. 6+1 csapágy biztosítja a sima futást.

Az orsó első gyorsféket kapott, plusz egy hátsó nyeletőféket - minden igényt kielégítve. Hajtókarja fém, erős kivitel, kellemes fogást biztosít, a nagyobb súlyok kitekerése sem okoz gondot neki.

Bojlis vagy heavy feederekhez szuper választás, ha 100 méter felett lehet a keresett, nagyobb halakat megtalálni.

A CARP EXPERT XXL RUNNER 8000 nyeletőfékes orsó a horgászok egyik legkedveltebb választása, és egy jó okkal: ez a termék minden olyan funkciót és jellemzőt tartalmaz, amire egy igényes horgász csak vágyhat. A CARP EXPERT csapata évekig dolgozott ezen az orsón, hogy a lehető legjobb minőséget és teljesítményt nyújtsa a horgászoknak, és az eredmény az XXL RUNNER 8000 egy olyan orsó, amely minden elvárásnak megfelel.

Az XXL RUNNER 8000 mérete nagyon szerencsés, hiszen ezzel az orsóval könnyen lehet dolgozni a nagyobb halak esetén is. Az orsó átmérője 80 mm, és a zsinór befogadó képessége 0,30 mm / 390 m. Az orsó elülső fékje erős és precíz, így könnyen tudod állítani a halak méretéhez és erejéhez igazítva.

Az XXL RUNNER 8000 orsó rendkívül erős és tartós, és tökéletesen megfelel a különböző környezeti kihívásoknak, amelyekkel a horgászok szembesülnek. Az orsó könnyű alumíniumból készült, és a CNC technológiával készült alkatrészek egy nagyon precíz és erős orsót eredményeztek. Az orsó csapágyai nagyon jó minőségűek és tartósak, így a XXL RUNNER 8000 hosszú élettartamú.

Az orsóval való horgászat során a legfontosabb dolog az, hogy simán fusson a zsinór, és ne akadjon el az orsóban. Az XXL RUNNER 8000 orsó erre is nagyon figyel, és kifejezetten erre van tervezve. Az orsó futókerekei nagyon simák és jól csapágyazottak, így a zsinór simán és könnyen fut az orsóban. Az orsó testén található zsinórvezetők pedig biztosítják, hogy a zsinór ne akadjon el vagy csavarodjon meg.

Az XXL RUNNER 8000 orsó könnyen kezelhető, és minden fontos funkciója könnyen elérhető. Az orsó hajtókarja könnyen kezelhető és kényelmes fogást biztosít. Az orsó dobjának könnyű és sima forgatása pedig lehetővé teszi a horgászat során a pontos és hatékony dobást.

Összességében, a CARP EXPERT XXL RUNNER 8000 nyeletőfékes orsó minden olyan funkciót tartalmaz, amire egy igényes horgásznak szüksége lehet. Az orsó erős, tartós és könnyen kezelhető, és minden fontos funkcióját könnyen elérhető. Ha az XXL RUNNER 8000 orsót választod, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy olyan terméket kapsz, amely minden elvárásodnak megfelel, és amellyel sikeres horgászati élményeket fogsz átélni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák